Telefonikon, kartikon och e-postikon
Foto: shutterstock.com

Kontakta S:t Mikaels kyrka

Här hittar du telefonnummer och e-post till anställda och förtroendevalda i S:t Mikaels kyrka samt kontaktuppgifter för att boka dop, bröllop och begravning.

kontakta s:t mikaels kyrka

Telefon040–27 93 32 Telefontid: måndag–fredag kl. 10–12 och kl. 13–15 (onsdag kl. 12.45–16).
E-postmikael.malmo@svenskakyrkan.se
Besöksadress: Orkestergatan 5 (infart Sminkörgatan), 215 85 Malmö
Postadress: Box 346, 201 23, Malmö
Facebook: www.facebook.com/StMikaelsKyrkaMalmo/
Bokning av dop, bröllop och begravning:  040-27 90 01
Telefontid helgfria vardagar kl. 9–15, lunchstängt kl. 12–12.30. Dop kan också preliminärbokas via vår webbtjänst
Boka dop på nätet.

Hitta till kyrkan

Buss: Linje 7: Hållplats Lindeborgs centrum
Tåg: Citytunneln till Malmö Hyllie, gå Hyllie allé mot Lindeborg.Skånetrafikens reseplanerare
Bil: Norrifrån: kör Pildammsvägen söderut mot Hyllie trafikplats och fortsätt rakt fram mot rondellen och vrid där 90 grader vänster in mot Kulissgatan, kör sen höger in på Axel Danielsson väg och sen vänster in på Sminkörgatan (där parkeringsplats finns).
Söderifrån: kör Pildammsvägen norrut mot Hyllie trafikplats, korsa Almviksvägen, fortsätt fram tills det är dags att ta av till höger in på Ridågatan, kör sen vänster på Axel Danielsson väg och kör sen höger in på Sminkörgatan (där parkeringsplats finns).

Kyrkogårdsförvaltningen

För frågor om begravning, kyrkogårdar och gravskick, kontakta Kyrkogårdsförvaltningen.

Växel

040-27 92 00. Telefon- och besökstid måndag till fredag kl. 10–12 och 13–15.

kyrkogardsforvaltning.malmo@svenskakyrkan.se

Besöksadress

Östra kyrkogården. För gångtrafikanter eller bussresenärer: Sallerupsvägen 151, hållplats Kyrkogården (länk till Google Maps). För infart med bil: Scheelegatan 38 D (länk till Google Maps).

Webbplats

www.malmokyrkogard.se

Personal i S:t Mikaels kyrka

Personerna är listade i bokstavsordning efter efternamn. I sökrutan nedan kan du söka på namn och befattning, till exempel präst eller diakon.