Schackspel mellan ung och gammal
Foto: Shutterstock

Mötesplatser

I S:t Mikaels kyrka finns många öppna mötesplatser där du kan umgås och prata med andra, sticka, måla, ta del av underhållning på Torsdagsträffen, fika eller helt enkelt bara vara.

Vardagskafé

Gemenskap och delaktighet är viktig. S:t Mikaels kyrka är en mötesplats genom hela livet där du kan träffa andra, dela erfarenheter och inspireras. Kyrktorget, som är kyrkans entré, är en öppen plats som inbjuder till samtal och gemenskap. Kl. 10–15 på vardagar finns det alltid te, kaffe och kaka.

Dekormålarna

För alla som tycker om att måla, på korgar, glas och porslin. Alla som är med lägger en summa till färg en gång per termin, men var och en tar med sig vad den vill måla på. För mer information, kontakta Ann-Christin Jeppsson. Se kontaktuppgifter nedan. 

Händer som stickar
Foto: Shutterstock

Stickkafé stickar till barn och unga i Lettland

Stickkaféet i S:t Mikaels kyrka är öppet varannan tisdag kl. 14–16. Ställ upp med din stickkunskap, tid och material. Här stickas nämligen tröjor, vantar, halsdukar med mera till ett stödboende för barn och ungdomar i Lettland. 
Det finns också möjlighet att fika. 

Vill du vara med? Ann-Christin Jeppsson, se kontaktuppgifter nedan.

Kom med på torsdagsträffarna i S:t Mikaesl kyrka kl 13-15.

Torsdagsträffen

Torsdagsträffen är en öppen mötesplats för alla klockan 13-15. Programmet varierar, men varje träff inleds med en andakt i kyrkan. Därefter serveras kaffe, te, smörgås och kaka till självkostnadspris i Mikaelisalen där vi också får ta del av ett inspirerande program. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och möblerar så att vi kan hålla avstånd. 

Torsdagsträffen hålls varje helgfri torsdag. För aktuellt program, se kalendern.

För mer information diakon Ilse Viebusk, se kontaktuppgifter nedan.

RELATERAD INFORMATION