Schackspel mellan ung och gammal
Foto: Shutterstock

Mötesplatser

I S:t Mikaels kyrka finns många öppna mötesplatser där du kan umgås och prata med andra, sticka, måla, ta del av underhållning på Torsdagsträffen, fika eller helt enkelt bara vara.

Vardagskafé

Gemenskap och delaktighet är viktig. S:t Mikaels kyrka är en mötesplats genom hela livet där du kan träffa andra, dela erfarenheter och inspireras. Kyrktorget, som är kyrkans entré, är en öppen plats som inbjuder till samtal och gemenskap. Kl. 10–15 på vardagar finns det alltid te, kaffe och kaka.

Dekormålarna

För alla som tycker om att måla, på korgar, glas och porslin. Alla som är med lägger en summa till färg en gång per termin, men var och en tar med sig vad den vill måla på. För mer information, kontakta Ann-Christin Jeppsson. Se kontaktuppgifter nedan. 

Händer som stickar
Foto: Shutterstock

Stickkafé stickar till barn och unga i Lettland

Stickkaféet i S:t Mikaels kyrka är öppet varannan tisdag kl. 14–16. Ställ upp med din stickkunskap, tid och material. Här stickas nämligen tröjor, vantar, halsdukar med mera till ett stödboende för barn och ungdomar i Lettland. 
Det finns också möjlighet att fika. 

Vill du vara med? Ann-Christin Jeppsson, se kontaktuppgifter nedan.

Torsdagsträffen

Torsdagsträffen är en öppen mötesplats för alla. Programmet varierar, men varje träff inleds alltid med en andakt kl. 13-15 i Mikaelisalen. Därefter serveras kaffe, te och styckförpackad kaka till självkostnadspris innan vi får tar del av ett inspirerande program. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och möblerar så att vi kan hålla avstånd. 

Torsdagsträffen hålls varje helgfri torsdag. För aktuellt program, se kalendern.

För mer information diakon Ilse Viebusk, se kontaktuppgifter nedan.

Kontakt

Ann-Christin Jeppsson

Svenska kyrkan Malmö

Assistent, S:t Mikaels kyrka

Ilse Viebusk

Ilse Viebusk

Svenska kyrkan Malmö

Diakon, S:t Mikaels kyrka

RELATERAD INFORMATION