Barn och familj Hyllie, flicka med målarpensel
Foto: Shutterstock

Barn och familj

Barn- och familjeverksamheten i S:t Mikaels kyrka täcker in alla åldrar från nyfödd till konfirmation. Här finns drop-in med babyrytmik och musik och fasta grupper, Miniorer, Juniorer och Mixgrupp, som det går att anmäla sig till.

En plats för barn och unga att växa

I S:t Mikaels kyrka får du komma som du är och vara dig själv. Vi gör roliga saker tillsammans för vi tycker om att umgås. I verksamheten får barn och ungdomar växa och utvecklas som de är skapade att vara. Gud gör inga misstag. Kom och var med!

Här hittar du all vår barnverksamhet. All körverksamhet hittar du under rubriken Musik, kör och kultur.

Öppet hus med babyrytmik och musiklek

I barnlokalerna har vi Öppet hus, för barn och vuxna, tisdag och torsdag kl. 9–12. De allra minsta barnen upp till ungefär ett år välkomnas att vara med på babysång som startar kl. 9.15 och varar i ca 30 minuter, endast torsdag vecka 38-47.
Fika serveras. Kostnadsfritt för barn. Det finns micro, skötbord och barnstolar.
Har du frågor, kontakta ledarna Malin Holk eller Liisa Dobo, se kontaktuppgifter nedan.

Kyrkis

Kyrkis är en öppen träffpunkt för barn och vuxna med sångstund och andakt. För datum, se kalendern ovan. För mer information, kontakta Malin Holk eller Lindamarie Isie. Se kontaktuppgifter nedan.

Fasta grupper - föranmälan krävs

Miniorer 6-9 år

Måndag kl. 14–16.

Mixgrupp 9-11 år

Torsdag kl. 14–16.

Juniorer 10-12 år

Tisdag kl. 16.30–18.30.

För mer info, kontakta ledare Malin Holk och Liisa Dobo, se kontaktuppgifter nedan.

Malin Holk

Assistent i församlingsarbete - barn och familj, S:t Mikaels kyrka