Barn och familj Hyllie, flicka med målarpensel
Foto: Shutterstock

Barn och familj

Barn- och familjeverksamheten i S:t Mikaels kyrka täcker in alla åldrar från nyfödd till konfirmation. Här finns drop-in med babyrytmik och musik och fasta grupper, Miniorer, Juniorer och Mixgrupp, som det går att anmäla sig till.

En plats för barn och unga att växa

I S:t Mikaels kyrka får du komma som du är och vara dig själv. Vi gör roliga saker tillsammans för vi tycker om att umgås. I verksamheten får barn och ungdomar växa och utvecklas som de är skapade att vara. Gud gör inga misstag. Kom och var med!

Här hittar du all vår barnverksamhet. All körverksamhet hittar du under rubriken Musik, kör och kultur.

Öppet hus

En mötesplats för barn och vuxna där man kan komma och koppla av en stund. Det finns leksaker, pyssel och spel för alla åldrar, tillgång till kök och en massa trevliga människor att umgås med. Varje gång har vi en samling med sångstund och andakt. Gruppen är kostnadsfri, ingen föranmälan, det är bara att komma. Lätt fika finns till självkostnadspris. Kostnadsfritt för barn. Det finns micro, skötbord och barnstolar.

Varmt välkommen!

Kyrkis

En öppen träffpunkt för barn och vuxna med sångstund och andakt. För datum, se kalendern.

S:t Mikaels kyrkis – en träffpunkt för barn och vuxna med sångstund och andakt. Måndagar (se datum i kalendern) kl 17.00-19.00.
Barn och vuxna kan komma och koppla av en stund och umgås med varandra. Varje gång har vi samling med andakt då alla sitter ner en stund tillsammans och sjunger och samtalar.
Du kan komma när du vill under hela öppettiden! Du bestämmer själv när du kommer och när du går hem! Fasta tider gäller dock för Sångstunden kl. 17.15.
Det är helt kostnadsfritt och vi har ingen förhandsanmälan. Det är bara att dyka upp.

Babysång

För barn två  månader– ett år.

Torsdagar kl. 9.15-9.45 vecka 38-49, ej vecka 40, 44, 47.

För mer information, se kontaktuppgifter nedan.

Fasta grupper - föranmälan krävs

Miniorer 6-9 år

Måndag kl. 14–16.

Mixgrupp 9-11 år

Torsdag kl. 14–16.

Juniorer 10-13 år – uppehåll för närvarande

Tisdag kl. 16.30–18.30.

För mer info, kontakta ledare Malin Holk, se kontaktuppgifter nedan.

Öppen verkstad på höstlovet

Vecka 44 kl 10–14

Pyssel, lek m.m. Sångstund i kyrkan kl 11.10, lunch kl 11.30 till självkostnadspris, kostnadsfritt för barn.