Bild på Heliga Trefaldighetskyrkan

Heliga Trefaldighetskyrkan

Heliga Trefaldighetskyrkan ligger i stadsdelen Eriksfält, vid södra infarten till Malmö, precis intill köpcentret Mobilia. Heliga Trefaldighetskyrkan tillhör Fosie församling. Övriga kyrkor som ingår i Fosie församling är Fosie kyrka, Glostorps kyrka, Oxie kyrka och Västra Skrävlinge kyrka.

Kyrkans öppettider

Måndag - torsdag 09.00 - 15.00

Fredag 09.00 - 12.00. 

Närbild på tårta dekorerad med olika rosa detaljer.

Livets fest

Vad roligt att just du fyllt/fyller år i år! Välkommen att fira din födelsedag med oss under året. För dig som fyller jämnt från 20-70 år och halvjämnt 75-100 år.

Musikalkonsert

Tisdag 9 april 13.00

Fördjupande försoningsdagar för skadade relationer

Svenska kyrkan i Malmö erbjuder fördjupande försoningsdagar för dig som vill bearbeta kränkningar, lösa konflikter, har levt eller lever i skadade relationer och längtar efter att hitta vägar vidare. Gör en intresseanmälan till vårens tillfällen!

Den magiska kofferten

En barnkonsert

Ta del av Fosie församlings vårblad 2024

Dopet är Livets första fest

Dopet är ett tillfälle att fira och tacka för det barn som kommit. Dopet kan hållas enkelt med färre personer eller med fler, i kyrkan eller som utomhusdop i någon av kyrkans trädgårdar.

Boka dop

Alla är välkomna att döpas – barn, unga och vuxna. Dopet är en gåva och ett löfte om att Gud alltid har omsorg om dig. Det är en fest för att välkomna livet. Här kan du boka dop i Svenska kyrkan Malmö via webbokningen.

Heliga trefaldighetskyrkan på instagram

Följ Heliga Trefaldighetskyrkan på Instagram. Sök på instagram.com/heligatrefaldighetskyrkanmalmo/