Bild på Heliga Trefaldighetskyrkan

Heliga Trefaldighetskyrkan

Heliga Trefaldighetskyrkan ligger i stadsdelen Eriksfält, vid södra infarten till Malmö, precis intill köpcentret Mobilia.

Kyrkans öppettider

Under tiden fram till 5 september är kyrkan öppen söndagar kl. 10-13, måndagar – onsdagar kl. 9-15.30 och lördagar i samband med gudstjänst.

Glasmålning i blått med vita stjärnor och röda streck.

Ge förslag på kandidater till församlingsrådet

Nu kan du vara med och påverka vem som ska ingå i församlingsrådet under mandatperioden 2023 - 2025. Det finns sex församlingar i Svenska kyrkan Malmö och varje församling har ett församlingsråd. Nomineringsperioden pågår 25 september till 2 oktober 2022.

Anmäl dig till konfirmation 2022/2023

Tänk dig att få fundera över livet och Gud tillsammans med andra. Att vara konfirmand i Svenska kyrkan är en sådan möjlighet. Du får spännande upplevelser och nya perspektiv på livet. Välj den konfirmandgrupp som passar dig. Valet är ditt och helt fritt.

Konfirmation i Fosie kyrka och Heliga Trefaldighetskyrkan 2022-2023

Är du klistrad framför dina dator- och tv-spel på fritiden? Säger folk till dig att man inte lär sig något av att spela? Visst kan man det! Häng med oss in i spelvärlden och lär dig massor om kristen tro och hur det är att vara människa, för gaming och kristen tro går att kombinera. Vi har två olika grupper – träffas hemifrån eller IRL.

Livsmod

Mat. mässa, mening

Terminsstart

Nu startar våra höstverksamheter igen

Dop, bröllop och begravning

Boka dop, vigsel och begravning

När du vill boka dop eller bröllop i en kyrka i Malmö kontaktar du pastorsexpeditionen i Svenska kyrkan Malmö. Har du frågor om olika begravningsskick kan Kyrkogårdsförvaltningen hjälpa dig. Begravning bokar du lättast genom att ta kontakt med en begravningsbyrå.

Aktuellt från Heliga Trefaldighetskyrkan

Heliga Trefaldighetskyrkan öppnar sina verksamheter efter coronapandemin

Publicerad:

Med anledning av Folkhälsomyndigheten och Region Skånes släppta restriktioner i regionen öppnar Heliga Trefaldighetskyrkan upp sina verksamheter.

Heliga trefaldighetskyrkan på instagram

Följ Heliga Trefaldighetskyrkan på Instagram. Sök på instagram.com/heligatrefaldighetskyrkanmalmo/