En man och två kvinnor sittande på en bänk framför Limhamns församlingshus

Sjung i kör

Barnkör, ungdomskör, kyrkokör, seniorkör - i Limhamns kyrka finns körer för alla åldrar oavsett förkunskap. Att sjunga i kör gör dig glad, lugn och fokuserad. Vilken kör passar dig? Våra musiker Albin, Margareta och Maria tar hand om ditt musikintresse!

Barnkörer

Lillkören

Limhamns församlingshus torsdagar kl. 16.30–17.15.

För dig som är 4-6 år. Vi leker och sjunger och pysslar. Några gånger om året är vi med på gudstjänst i kyrkan.  Körledare är Maria Wallin. Anmälan krävs. Just nu är Lillkören full, men möjligheten finns att ställa sig i kö.

Barnkören

Limhamns församlingshus torsdagar kl. 17.30–18.15.

För dig som går i förskoleklass–åk 2. Här träffas vi för att sjunga och pyssla. Vi jobbar med teman inför olika gudstjänster och konserter. Körledare är Maria Wallin. Anmälan krävs. Just nu är Barnkören full, men möjligheten finns att ställa sig i kö.

Storkören

Limhamns församlingshus tisdagar kl. 16.30–17.15 samt kl. 17.30–18.15.

För dig som går i åk 3–åk 6. I Storkören träffas vi i två grupper för att sjunga och lära oss mer om musik. Vi övar oss på att sjunga i stämmor och den som vill får prova att sjunga solo. Även i denna kör jobbar vi med teman inför gudstjänster och konserter. Körledare är Maria Wallin. Anmälan krävs.

Ungdomskören

Ungdomskören är till för dig som är 13 år och uppåt som tycker om att sjunga. Stilen på musik är blandad, här ryms pop, soul, psalmer och klassiskt. Låtar väljs ut av körens deltagare tillsammans med körledaren. Ungdomskören deltar i bland annat Ung mässa och lucia. Ibland görs konserter i samarbete med andra körer, till exempel en konsert i mars 2021 (film/musikal) i samarbete med Storkören och solist. Körledare är Albin Johansson.

Vuxenkörer

Nova

Torsdagar kl. 18.30–20 ojämna veckor i Limhamns kyrka.

Nybörjarkör för dig i yrkesverksam ålder, 18–65 år. Vi träffas varannan torsdag  i Limhamns kyrka med start 24 september. Inga förkunskaper, bara sångglädje. Kören brukar delta i gudstjänst. Körledare är organist Margareta Haksten. Kontakta henne om du är intresserad.

Limhamns kyrkokör

Limhamns kyrka måndagar kl. 19–20.30.

Limhamns kyrkokör är en blandad kör som kräver sångvana och notläsningsförmåga. Kören sjunger i gudstjänst och på konsert. Vill du provsjunga?Körledare är organist Margareta Haksten. Kontakta henne om du är intresserad.

Optimistkören

Optimistkören är en seniorkör som sjunger regelbundet i kyrkan och i andra sammanhang. Inga förkunskaper, bara sångglädje! Anmäl dig till körledare Margareta Haksten. I nuläget vilar kören i väntan på att restriktionerna med anledning av covid-19 ska ändras.

Kontakta körledarna Limhamns kyrka