Telefonikon, kartikon och e-postikon
Foto: shutterstock.com

Kontakta Limhamns kyrka

Här hittar du telefonnummer och e-post till anställda och förtroendevalda i Limhamns kyrka kyrka, kontaktuppgifter för att boka dop, bröllop och begravning samt fakturaadress.

Limhamns församlingshus, där de flesta av våra mötesplatser är och där arbetslaget har sina tjänsterum, ligger intill Limhamns torg. Kom gärna och besök oss!

kontakta limhamns kyrka

Telefon: 040-27 94 80

Telefon- och besökstid: måndag, tisdag och torsdag kl. 9–16, onsdag kl. 11-12, fredag kl. 9-16. Lunchstängt alla dagar kl. 12-13.

Bokning av dop, bröllop och begravning:  040-27 90 01
Telefontid helgfria vardagar kl. 9–15, lunchstängt kl. 12–12.30.
Dop kan också preliminärbokas via vår webbtjänst Boka dop på nätet.

E-post:
 limhamn.malmo@svenskakyrkan.se

Besöksadress:
 Linnégatan 17, Limhamn - mitt över Limhamns torg

Limhamns kyrka finns på Norra Hyllievägen 25

Postadress: Malmö pastorat, Limhamns kyrka, Box 346, 201 23 Malmö.

Facebook: limhamnskyrka

Instagram: limhamnskyrka

Boka dop, bröllop och begravning

Dop och vigsel i Malmös kyrkor bokas via pastorsexpeditionen. Begravning bokas oftast via en begravningsbyrå, men det går även bra att kontakta Svenska kyrkan Malmö direkt.

Dop kan också preliminärbokas via vår webbtjänst Boka dop på nätet

Lokaluthyrning i samband med dop eller begravning öppnar upp så smått. För mer information, kontakta aktuell kyrka.

Telefon

040-27 90 01. Pastorsexpeditionen har telefontid helgfria vardagar kl. 9–15, lunchstängt kl. 12–12.30.

pastorsexp.malmo@svenskakyrkan.se

Svenska kyrkan, Box 346, 201 23 Malmö

Kyrkogårdsförvaltningen

För frågor om begravning, kyrkogårdar och gravskick, kontakta Kyrkogårdsförvaltningen.

Växel

040-27 92 00. Telefon- och besökstid måndag till fredag kl. 10–12 och 13–15.

kyrkogardsforvaltning.malmo@svenskakyrkan.se

Besöksadress

Östra kyrkogården. För gångtrafikanter eller bussresenärer: Sallerupsvägen 151, hållplats Kyrkogården (länk till Google Maps). För infart med bil: Scheelegatan 38 D (länk till Google Maps).

Webbplats

www.svenskakyrkan.se/malmokyrkogard

Personal i Limhamns kyrka

Personerna är listade i bokstavsordning efter efternamn. I sökrutan nedan kan du söka på namn och befattning, till exempel präst eller diakon.