Telefonikon, kartikon och e-postikon
Foto: shutterstock.com

Kontakta Limhamns kyrka

Här hittar du telefonnummer och e-post till anställda och förtroendevalda i Limhamns kyrka kyrka, kontaktuppgifter för att boka dop, bröllop och begravning samt fakturaadress.

Limhamns församlingshus, där de flesta av våra mötesplatser är och där arbetslaget har sina tjänsterum, ligger intill Limhamns torg. Kom gärna och besök oss!

kontakta limhamns kyrka

Telefon: 040-27 94 80

Telefon- och besökstid måndag, tisdag och torsdag kl. 9–16, onsdag kl. 11-16 och fredag kl. 9–12. Lunchstängt 12-13.

Bokning av dop, bröllop och begravning:  040-27 90 01
Telefontid helgfria vardagar kl. 9–15, lunchstängt kl. 12–12.30.
Dop kan också preliminärbokas via vår webbtjänst Boka dop på nätet.

E-post:
 limhamn.malmo@svenskakyrkan.se

Besöksadress:
 Linnégatan 17, Limhamn - mitt över Limhamns torg

Limhamns kyrka finns på Norra Hyllievägen 25

Postadress: Malmö pastorat, Limhamns kyrka, Box 346, 201 23 Malmö.

Facebook: limhamnskyrka

Instagram: limhamnskyrka

Boka dop, bröllop och begravning

Begränsat antal personer 24 november–22 december

24 november–22 december är antalet personer vid dop och vigsel begränsat till fyra personer plus fyra personal. Vid begravningar tillåts 20 personer exklusive personal. Kontakta pastorsexpeditionen om du redan har en bokning och önskar boka om till ett senare tillfälle.

Boka dop, vigsel och begravning

Dop och vigsel i Malmös kyrkor bokas via pastorsexpeditionen. Begravning bokas oftast via en begravningsbyrå, men det går även bra att kontakta Svenska kyrkan Malmö direkt. Pastorsexpeditionen kan även hjälpa dig med frågor om medlemskap och kyrkobokföring.

Dop kan också preliminärbokas via vår webbtjänst Boka dop på nätet.

Telefon

040-27 90 01. Pastorsexpeditionen har telefontid helgfria vardagar kl. 9–15, lunchstängt kl. 12–12.30.

pastorsexp.malmo@svenskakyrkan.se

Svenska kyrkan, Box 346, 201 23 Malmö

Kyrkogårdsförvaltningen

För frågor om begravning, kyrkogårdar och gravskick, kontakta Kyrkogårdsförvaltningen.

Växel

040-27 92 00. Telefon- och besökstid måndag till fredag kl. 10–12 och 13–15.

kyrkogardsforvaltning.malmo@svenskakyrkan.se

Besöksadress

Östra kyrkogården. För gångtrafikanter eller bussresenärer: Sallerupsvägen 151, hållplats Kyrkogården (länk till Google Maps). För infart med bil: Scheelegatan 38 D (länk till Google Maps).

Webbplats

www.malmokyrkogard.se

Personal i Limhamns kyrka

Personerna är listade i bokstavsordning efter efternamn. I sökrutan nedan kan du söka på namn och befattning, till exempel präst eller diakon.