Boka dop

Här kan du se alla lediga doptider i Malmös kyrkor och preliminärboka en tid när det passar dig. Observera att första möjliga bokningsbara tid alltid ligger fyra veckor framåt i tiden. Uppgifter om tjänstgörande präst och musiker är preliminära och kan komma att ändras.

Hittar du ingen tid som passar, vill ha dopet i en annan kyrka/plats, saknar fullständigt personnummer på den som ska döpas eller har andra önskemål går det alltid bra att ringa 040-27 90 01, mejla pastorsexp.malmo@svenskakyrkan.se eller besöka pastorsexpeditionen på Fiskehamnsgatan 3 i Malmö för personlig service.

När din bokningsförfrågan skickats får du en bekräftelse via e-post att din förfrågan mottagits. Inom 5 arbetsdagar får du sedan en definitiv bokningsbekräftelse via e-post.

Lokal för dopkalas

Det finns möjlighet att låna lokal för dopkalas. Det framgår vid respektive doptid i kalendern om det finns en lokal tillgänglig. Deposition kan förekomma.

Låna dopklänning

Det finns möjlighet att låna dopklänning. Observera att det endast går att låna den klänning som hör till den bokade kyrkan.

Så här preliminärbokar du via webbokning

Klicka på Hitta lediga tider. Välj kyrka och/eller datum. Lediga tider visas i kalendern. Syns det inga tider på ett visst datum så beror det på att doptiderna redan är bokade. Observera att uppgifter om präst och musiker är preliminära och kan komma att ändras.