Rött keramikhjärta i en hand

Mötesplatser

Är du nybliven förälder som vill träffa andra föräldrar? Fika, äta god soppa och umgås? Sjunga i kör eller träna qigong? Vill du prata om Gud och tro med andra? I Limhamns kyrka och församlingshus finns mötesplatser för barn, unga och vuxna. För dig.

Mötesplatserna är pausade

Just nu är mötesplatserna för vuxna pausade. Under den närmaste tiden utökar vi istället öppettiderna i kyrkan. I Kalendern kan du öppettiderna. Vi finns på plats, för dig!

Mötesplatser för vuxna

Limhamns torg en solig hösteftermiddag, fyra äldre kvinnor i samspråk på en bänk

Fikastund med andakt

Kom och umgås runt fikabordet i församlingshuset. Vi försöker duka och träffas coronatryggt, vilket innebär att vi inte är fler än 25. Kostnad för kaffe med dopp: 20 kronor.
Vi träffas tisdagar och torsdagar kl. 13-14.30. Anmäl dig via e-post eller telefon dagen innan kl. 11 - 15. Anmälan till Martina Eberhardsson, e-post: martina.eberhardsson@svenskakyrkan.se, telefon 040-27 94 85.

Stickkafé

Måndagar kl. 14-16 i Limhamns församlingshus.

Vi träffas, stickar, virkar eller gör annat pyssel tillsammans under trevliga former. Ingen anmälan, ingen avgift. Ta med eget material om du vill det, annars har vi alltid garn, virknålar och stickor. Det vi formger skänker vi ofta vidare till behövande, bland annat genom Human bridge, som förmedlar babypaket till länder i Afrika, Östeuropa och Mellanöstern. Vi hjälps åt att träffas coronatryggt genom att hålla avstånden och stanna hemma om man inte känner sig helt frisk.

En del av våra ”vanliga” mötesplatser är pausade under pandemin. Vår second hand-butik ReUse håller stängt, vi har ingen qigong och istället för Öppet hus och Sopplunch har vi fikastunder med andakt. Vi startar upp dessa igen så snart det är möjligt.

Martina Eberhardsson

Husmor, Limhamns kyrka