Rött keramikhjärta i en hand

Mötesplatser

Är du nybliven förälder som vill träffa andra föräldrar? Fika och umgås? Sjunga i kör eller träna qigong? Vill du prata om Gud och tro med andra? I Limhamns kyrka och församlingshus finns mötesplatser för barn, unga och vuxna. För dig.

Mötesplatser för vuxna

Limhamns församlingshus bakom träd med vita blommor

Stickkafé

Måndagar kl. 14-16 i Limhamns församlingshus - start vecka 37

Vi träffas, stickar, virkar eller gör annat pyssel tillsammans under trevliga former. Ingen anmälan, ingen avgift. Ta med eget material om du vill det, annars har vi alltid garn, virknålar och stickor. Det vi formger skänker vi ofta vidare till behövande, bland annat genom Human bridge, som förmedlar babypaket till länder i Afrika, Östeuropa och Mellanöstern.

Öppet hus för daglediga

Torsdagar kl 13-15 i församlingshuset - start vecka 38

Till Öppet Hus är du som är dagledig välkommen. Här samlas man till en stunds gemenskap. Det är tryggt att möta varandra och roligt att träffa nya bekantskaper. Vi dricker kaffe tillsammans, vi firar en andakt och får ta del av någon form av underhållning. Öppet Hus är en viktig mötesplats. I Kalendern ser du torsdagarnas programpunkter.

Öppet Hus träffas under terminerna i församlingshuset, oftast i föreningsrummet, varje helgfri torsdag mellan kl 13-15. Församlingshuset är handikappanpassat med hiss från gatuplan i gränden till vänster.