Foto: Alex Giacomini /Ikon

Ungdom

I S:t Petri kyrka finns ungdomsgruppen Ung i stan, mötesplatsen Kraftstationen och samtalsmottagningen för unga vuxna. Kyrkan erbjuder också dig som går i årskurs 8 möjligheten att konfirmeras.

Ungdomsgruppen Ung i stan

I S:t Petri kyrka finns det en ungdomsgrupp med killar och tjejer från 15 år som träffas på torsdagskvällar. Vi börjar med mässa i kyrkan kl 18.30 och går sedan över till församlingshuset för att umgås, diskutera, fundera, utmanas och naturligtvis ha skoj!

Höstterminen

Torsdagar 9 september till 16 december kl 18.30–21.00. Vill du vara med? Ring eller mejla Marie Wetterlin (se nedan).

Ungdomskörer

Närbild på en kvinna som står upp med knäppta händer i en kyrka. Fyllda kyrkbänkar syns suddigt i bakgrunden.
Foto: Magnus Aronson /Ikon

I Svenska kyrkan Malmö finns det flera ungdomskörer med olika inriktningar att välja på. Vissa körer riktar sig bara till tjejer, andra är blandade. Ofta tillämpas provsjungning.

Bunkeflo Strandkyrka
Heliga trefaldighetskyrkan
Hyllie kyrka
Kirsebergskyrkan