Babycafé i Olaus Petri församling i Örebro med sångstund, lek och fika.

Barn och familj

Liten & stor heter S:t Petri kyrkas öppna verksamhet för barn och vuxna. En typ av öppen förskola där barn mellan 0–5 år i sällskap av vuxna kan leka, skapa, sjunga och umgås. S:t Petri kyrka har också en bred verksamhet för skolor.

Liten & stor är en mötesplats för barn och vuxna

Varje torsdag kl. 13.30–16 har den öppna mötesplatsen Liten & stor på Själbodgatan 4a öppet. Här kan barn mellan 0–5 år i sällskap av vuxna leka, skapa, sjunga, fika och umgås. I lokalerna finns leksaker för barn upp till förskoleåldern och material för skapande.

Kl. 14.15 hålls en samling med sångstund och därefter serveras fika till självkostnadspris.

Tillgång till mikrougn, kyl och skötbord. Barnvagnar parkeras i hallen, ta gärna med lås.

Viktiga datum för höstterminen

Vi ses på torsdagar från 2 september till 16 december, då vi avslutar med julfest!
Liten & stor har uppehåll v 44 (4 november) och v 48 (2 december).

Anmälan

Under hösten gäller följande: Max 10 familjer per träff. Skicka sms till Tina (se nedan) senast kl 12 samma dag som ni önskar delta.

Guidade visningar och program för skolor

Kontakta Marie Wetterlin för information om guidade visningar och program för skolor (se nedan).

Tina Sjögren

Församlingspedagog, S:t Petri kyrka