Babycafé i Olaus Petri församling i Örebro med sångstund, lek och fika.

Barn och familj

Liten & stor heter S:t Petri kyrkas öppna verksamhet för barn och vuxna. En typ av öppen förskola där barn mellan 0–5 år i sällskap av vuxna kan leka, skapa, sjunga och umgås. S:t Petri kyrka har också en bred verksamhet för skolor.

Anpassningar av barnverksamheten under pandemin

Med anledning av den pågående pandemin är antalet familjer på Liten och Stor begränsat till max 7 familjer per träff. Ta med egen fika . S:t Petri kyrka bjuder på dryck.

Anmäl dig via sms till församlingspedagog Marie Wetterlin samma dag som ni önskar delta. För mobilnummer, se längre ner på sidan.

Liten & stor är en mötesplats för barn och vuxna

Varje torsdag kl. 13.30–16 har den öppna mötesplatsen Liten & stor på Själbodgatan 4a öppet. Här kan barn mellan 0–5 år i sällskap av vuxna leka, skapa, sjunga, fika och umgås. I lokalerna finns leksaker för barn upp till förskoleåldern och material för skapande. Kl. 14.15 hålls en samling och sångstund och efter sångstunden serveras fika till självkostnadspris. Det finns barnmatstolar, mikrougn och kyl i lokalen, liksom skötbord. I vanliga fall behövs ingen föranmälan, men särskilda restriktioner gäller under pandemin. Se ovan.

För mer information om Liten & stor, kontakta Marie Wetterlin.

Guidade visningar och program för skolor

Kontakta Marie Wetterlin för information om guidade visningar och program för skolor.

Marie Wetterlin

Församlingspedagog, S:t Petri kyrka