En bebis på golvet tittar på ett gosedjur som föreställer ett får.

Barn och familj

Liten & stor heter S:t Petri kyrkas öppna verksamhet för barn och vuxna. En typ av öppen förskola, där barn mellan 0–5 år i sällskap av vuxna kan leka, skapa, sjunga och umgås. S:t Petri kyrka har också en bred verksamhet för skolor. /INSTÄLLT I JANUARI.

Liten & stor är en mötesplats för barn och vuxna

Varje torsdag kl. 13.30–16 har den öppna mötesplatsen Liten & stor på Själbodgatan 4a öppet. Här kan barn mellan 0–5 år i sällskap av vuxna leka, skapa, sjunga, fika och umgås. I lokalerna finns leksaker för barn upp till förskoleåldern och material för skapande.

Kl. 14.15 hålls en samling med sångstund och därefter serveras fika till självkostnadspris.

Tillgång till mikrougn, kyl och skötbord. Barnvagnar parkeras i hallen, ta gärna med lås.

Viktig ny information rörande januari 2022

Beslut att avvakta med terminsstarten har fattats. Vårterminen skulle starta 13 januari enligt tidigare planering, men istället pausas verksamheten nu hela januari och vi hoppas kunna starta i februari. Mer information kommer efterhand.

Skicka sms till Tina (se nedan) senast kl 12 samma dag som ni önskar delta.

Guidade visningar och program för skolor

Kontakta Marie Wetterlin för information om guidade visningar och program för skolor (se nedan).