Telefonikon, kartikon och e-postikon
Foto: shutterstock.com

Kontakta S:t Johannes kyrka

Här hittar du telefonnummer och e-post till anställda och förtroendevalda i S:t Johannes kyrka, kontaktuppgifter för att boka dop, bröllop och begravning samt fakturaadress.

S:t johannes kyrka stängd på grund av inspelning

Måndagen 23 november och tisdagen 24 november kommer S:t Johannes kyrka att vara stängd på grund av inspelning.
I och med de nya restriktionerna tänker vi om, och varje söndag i advent kommer du att hitta en digitalhälsning på vår hemsida samt på vår facebook-sida.

Kontakta S:t Johannes kyrka och församlingshem

Telefon

040-27 91 50. Telefontid måndag–tisdag och torsdag–fredag kl. 9–12 och kl. 13–15. Onsdagar kl. 13–15.

Bokning av dop, bröllop och begravning

040-27 90 01. Telefontid vardagar kl. 9–15, lunchstängt kl. 12–12.30. Dop kan också preliminärbokas via webbtjänsten Boka dop på nätet.

johannes.malmo@svenskakyrkan.se

Besöksadress

S:t Johannes kyrka, Rådmansgatan 20, Malmö (länk till Google Maps)
S:t Johannes församlingshem, Kapellgatan 6, Malmö (länk till Google Maps).

Öppettider

S:t Johannes kyrka måndag–fredag kl. 11–17 och helger kl. 10–16. S:t Johannes församlingshem vardagar kl. 10–12.

facebook.com/sanktjohanneskyrka

instagram.com/sanktjohannes

Kyrkogårdsförvaltningen

För frågor om begravning, kyrkogårdar och gravskick, kontakta Kyrkogårdsförvaltningen.

Växel

040-27 92 00. Telefon- och besökstid måndag till fredag kl. 10–12 och 13–15.

kyrkogardsforvaltning.malmo@svenskakyrkan.se

Besöksadress

Östra kyrkogården. För gångtrafikanter eller bussresenärer: Sallerupsvägen 151, hållplats Kyrkogården (länk till Google Maps). För infart med bil: Scheelegatan 38 D (länk till Google Maps).

Webbplats

www.malmokyrkogard.se

Personal i S:t Johannes kyrka

Personerna är listade i bokstavsordning efter efternamn. I sökrutan nedan kan du söka på namn och befattning, till exempel präst eller diakon.