Daglediga, äldre och pensionärer träffas varje måndag i församlingshemmet för att äta och umgås. Den här veckan var Seniorshoppen på besök och de äldre fick gå en catwalk.

Få stöd av kyrkan

Vi kan alla hamna i lägen då livet känns tufft och man är ledsen, orolig eller rädd. Genom diakonin i kyrkan kan du få stöd. S:t Johannes kyrka samarbetar med S:ta Maria kyrka där du hittar Citydiakonalen, Maria klädförråd och juridisk rådgivning. Där finns det också möjlighet att duscha. När det gäller samtal kan du även kontakta präster och diakoner i S:t Johannes kyrka.

S:t Johannes kyrka och S:ta Maria kyrka samarbetar

S:t Johannes kyrka och S:ta Maria kyrka arbetar tillsammans med det diakonala arbetet. I S:ta Maria kyrka hittar du Citydiakonalen och Maria klädförråd. Här finns också möjlighet att duscha och få en hårklippning.