Mötesplatser

I S:t Johannes kyrka finns det många möjligheter till gemenskap, samtal och fika. Varje tisdag serveras sopplunch till självkostnadspris i S:t Johannes församlingshem och varannan tisdag är det After work i S:t Johannes kyrka. En fredag i månaden håller kyrkan öppet för nattkyrka.

Verksamheterna är pausade

Alla öppna mötesplatser i S:t Johannes församlingshem och kyrka är inställda tills vidare.

Sopplunch varje tisdag

Varje tisdag är det sopplunch för stora och små. Tisdagssoppan inleds  med middagsbön i S:t Johannes kyrka kl. 12.10. Därefter, från kl. 12.30, serveras soppa med bröd, kaffe och liten kaka till självkostnadspris i Stora salen i församlingshemmet på Kapellgatan 6. Betala kontant eller med Swish till swisnummer 123 181 47 89. Märk betalningen med texten ”Tisdagssoppan”.

After work i kyrkan

Varannan tisdag eftermiddag kl. 16–17.30 är det After work i S:t Johannes kyrka. Kom förbi på en fika, prata och umgås med andra eller njut av lugnet i kyrkorummet. After Work är något för dig som jobbar eller inte jobbar, du som är sjukskriven, pensionerad, studerande eller sökande. Det är helt enkelt något för dig som har en stund över. Du behöver inte föranmäla dig. Det är bara att komma förbi.

Nattkyrka en fredagskväll i månaden

En fredagskväll i månaden är det Nattkyrka i S:t Johannes. Nattkyrkan är för dig som vill träffa andra, samtala, fika och lyssna på musik. Kvällen avslutas med en kort mässa. Präst och diakon finns alltid på plats för samtal.

För mer information om Nattkyrkan

Människor fikar och samtalar kring ett bord

Umgås i kyrkan

Det finns många mötesplatser i Svenska kyrkans regi runt om i Malmö. Här finns något för alla, oavsett ålder, som vill träffa andra och umgås. Kyrkan har stickkafé, sopplunch, kafé med föredrag, babykafé och mycket mer. Välkommen in i gemenskapen.

Servering av soppa från ett mobilt soppkök

Engagera dig som volontär

Ge av din tid och ditt engagemang till arbetet i Svenska kyrkan Malmö. Just du och din erfarenhet kan göra skillnad för en annan människa. Tillsammans bygger vi kyrkan.