Två män i samtal över en kopp kaffe
Foto: Johannes Frandsen /Ikon

Mötesplatser

I Fosie församlingsgård finns det många öppna mötesplatser utan krav eller förväntningar på dig som kommer dit. Här kan du bara vara, ta en kopp kaffe, lära dig sticka på stickcaféet eller låta kreativiteten flöda genom att måla .

Öppet kafé i Fosie församlingsgård

Alla vardagar, utom onsdagar, är Fosie församlingsgård öppen mellan kl. 9–15 för den som vill komma in på en kopp kaffe, prata lite och umgås med andra. Det är en mötesplats utan några krav eller förväntningar på den som kommer förbi.  

Bara Vara – ett ställe att hämta kraft och energi

En tisdagskväll i månaden kl. 18–20 är det Bara Vara i Fosie församlingsgård. Bara Vara är en öppen grupp för dig som vill prata, pyssla, umgås och – som namnet antyder – bara vara.  Här kan du hämta kraft, få inspiration och lagra energi i vardagen. Ingen föranmälan krävs.  För mer information, kontakta Tina Ogard. Se nedan för kontaktuppgifter.

Måndagsträffen bjuder på föredrag

Varannan måndag kl. 13.30–15 är det Måndagsträffen i Fosie församlingsgård. Här kan du umgås, fika och ta del av ett intressant föredrag, ett spännande bildspel med mera. 

För mer information, kontakta Christina Adelhammar Wellman. Se nedan för kontaktuppgifter.

Stickkafé

Sticka, fika och umgås tillsammans med andra i Fosie församlingsgård varje fredag kl. 13–15. Kanske är du en mästare på att sticka men är trött på att göra det själv, kanske är du nybörjare och vill lära dig. Du är välkommen oavsett kunskapsnivå.   

För mer information, kontakta Gunn-Britt Larsson. Se nedan för kontaktuppgifter.

Våga Måla - en öppen grupp för akvarellmålning

Våga Måla är en öppen grupp för dig som är intresserad av akvarellmålning. Gruppen träffas på tisdagar kl. 13.30–15 i Fosie församlingsgård. Alla kan måla, men alla kanske inte vågar. I gruppen Våga Måla peppar man varandra till att låta kreativiteten flöda.  Ingen föranmälan krävs. Det är bara att komma förbi Fosie församlingsgård och prova på. 

För mer information, kontakta Gunvor Lantz. Se nedan för kontaktuppgifter.

Kontakt mötesplatser i Fosie församlingsgård

    RELATERAD INFORMATION