Vitkalkad landsortskyrka
Foto: Svenska kyrkan Malmö

Fosie kyrka

Fosie kyrka ligger i södra Malmö. Hit hör stadsdelarna Lindängen, Hermodsdal, Nydala, Gullviksborg, Gullvik, Almvik, Kastanjegården, Högaholm och Östra Söderkulla. Det är en kyrka med 800 år gammal historia och för många en familjekyrka sedan generationer.

Fira advent och jul i Malmös kyrkor

Advent och jul är högtiden då vi i väntan på Jesu ankomst och med hopp kan tänka på att ljuset alltid lyser i mörkret. I Malmös kyrkor firas advent och jul på många olika sätt.

Närbild på en ljusgul genomskinlig julgranskula i en gran. B

Känns det svårt att få julen att gå ihop?

Du som är bosatt i Fosie församlings geografiska område, Fosie kyrka, Västra Skrävlinge kyrka, Oxie kyrka, Glostorp kyrka och Heliga Trefaldighetskyrkan har möjlighet att anmäla ditt intresse till att få en julkasse. Julkassen är en extra insats som kan sätta en liten guldkant på ditt julfirande. Sista anmälningsdag 30 november.

Telefonikon, kartikon och e-postikon

Kontakta Fosie kyrka

Du når expeditionen på 040-27 92 80. Bokning av dop, bröllop och begravning görs på 040-27 90 01 vardagar kl. 9–15, lunchstängt 12–12.30. Kyrkogårdsförvaltningen når du på 040-27 92 00.

Närbild på altaret i Fosie kyrka

Fira gudstjänst i Fosie kyrka

Gudstjänsten är grunden som kyrkan står på. Den får oss att leva i gemenskap med Jesus Kristus och varandra. Mässa klockan 11 på söndagar och morgonmässa kl 08.30 på onsdagar.

Aktuellt från Fosie kyrka

Känns det svårt att få julen att gå ihop?

Publicerad:

Julen i Fosie församling

Bli medlem i Svenska kyrkan – inträdesformulär

Lämna formuläret till din närmaste kyrka

Dina uppgifter

Var vänlig markera de svar som är aktuella