Foto: Kristin Lidell/Ikon

Mötesplatser

Församlingshemmet i Västra Skrävlinge är öppet för gemenskap och fika efter morgonmässan på onsdagar och söndagens mässa. Varannan tisdagkväll är det familjekväll med gemensam kvällsmat, pyssel och lek.

Torsdagscafé

På torsdagar kl. 13–15 blir församlingshemmet till ett vardagsrum för gemenskap och fika. Vi samtalar tillsammans och har en kort andakt. 

Altare med ljus och handdockan Doreen

Familjekväll i Västra Skrävlinge församlingshem

Varannan tisdag kl. 16.30–18.30 är det familjekväll i Västra Skrävlinge kyrkas församlingshem för familjer med barn mellan 0 och 14 år. Kyrkan bjuder på lagad kvällsmat. Barn och vuxna kan pyssla, leka och umgås och kvällen avrundas med en kort andakt. Du behöver inte föranmäla dig och din familj. Det är bara att komma förbi. 

Altaruppsats, altare och altarring med röd sammet

Fira gudstjänst i Västra Skrävlinge

I Västra Skrävlinge kyrka firas gudstjänst flera gånger i veckan. Varje söndag och onsdag kan du fira mässa, det vill säga gudstjänst med nattvard. Efter mässan bjuds det på fika i församlingshemmet.

Människor fikar och samtalar kring ett bord

Umgås i kyrkan

Det finns många mötesplatser i Svenska kyrkans regi runt om i Malmö. Här finns något för alla, oavsett ålder, som vill träffa andra och umgås. Kyrkan har stickkafé, sopplunch, kafé med föredrag, babykafé och mycket mer. Välkommen in i gemenskapen.