Kantor Linnéa Sjöberg spelar piano och orgel.
Foto: Carl Anders Nilsson /Ikon

Musik, kör och kultur

Heliga Trefaldighetskyrkan har körer som passar dig som är 17 år och uppåt. För barn och unga finns det en lovsångsorkester och en möjlighet att få enskild undervisning i fiol, piano, och orgel.

Musik för unga i en lovsångsorkester

En orkester för barn och unga

Lovsångsorkestern riktar sig till barn och ungdomar och alla instrument är välkomna! Orkestern övar torsdagar kl. 15.30–16.30. Här får barnen öva sin notläsningsförmåga och samspelet med andra och deras repertoarkännedom utvecklas. Orkestern leds av Peter Ernberg och Mikaela Brorsson. För kontaktuppgifter, se längre ner på sidan.

Lär dig spela fiol, piano, eller orgel

Familjegudstjänst i Boden med nattvard. Barnkör sjunger och deltar nattvarden. En mässa med barn och vuxna. Barn spelade orgel.
Foto: Johannes Frandsen
Gratis musikundervisning

Heliga Trefaldighetskyrkan erbjuder gratis enskild undervisning i fiol, piano, sång och orgel. Undervisningen består av 12–15 lektioner per termin. Varje lektion är 20 minuter. Du erbjuds även tillfälle att spela upp vid två gudstjänster under terminens gång.

Utbildad musikpedagog står för undervisningen

Lärare för spellektionerna är Mikaela Brorsson, som är utbildad musikpedagog, och har en kandidatexamen i klassisk violin och en examen i avancerad orkesterdirigering vid Musikhögskolan i Malmö.

För mer information, kontakta Mikaela Brorsson. För kontaktuppgifter, se nedan.

Mikaela Brorsson

Musiker, Heliga trefaldighetskyrkan