Ungdomsläger på Finnåkers kursgård i Västerås stift med ungdomar från Västerås. Läger för att umgås, leka, spela, äta...

Ungdom

Heliga Trefaldighetskyrkan vill vara en plats där unga tillsammans får utvecklas och stärkas som individer och ges möjlighet att växa i tro och ansvar. Här hittar du information om ungdomsgruppen och om vad det innebär att konfirmeras i Heliga trefaldighetskyrkan.

ungdomsgruppens träffar inställda

Under rådande pandemi med covid-19 är ungdomsgruppens verksamhet inställd. Se kalendern för aktuell information.

Ungdomsgruppen för dig som är 15–25 år

Ungdomsgruppen träffas på torsdagar kl. 18.30 och börjar alltid med att fira mässa i kyrkan. Efter mässan är det någon kul aktivitet som gruppen själv är med och bestämmer. En gång i månaden står djupare samtal om livet, tro och tvivel på programmet. De resterande gångerna är aktiviteterna allt från att bowla, leka och åka på studiebesök. Du är välkommen att vara med. Kom och se vad vi gör.

Kontakta Helena Ericsson om du vill veta mer om ungdomsarbetet i Heliga trefaldighetskyrka. Se kontaktuppgifter längst ner på sidan.

Helena Ericsson

Församlingspedagog, Heliga trefaldighetskyrkan

ungdomskören i heliga trefaldighetskyrkan

G-klavar och noter i orange, grönt och lila runt texten Helgakören.
Foto: Fotomontage. Illustration shutterstock.com

Onsdagar kl.16.30–17.45.

Helgakören är Heliga Trefaldighetskyrkans ungdomskör för dig som är mellan 17 och 30 år. Kören sjunger en blandad repertoar med alltifrån visor till gospel och psalmer. Vill du börja sjunga, kontakta Mikaela Brorsson, mikaela.brorsson@svenskakyrkan.se .

Ungdomskörer

Kyrkomusiksymposium 2018 Uppsala. Konsert Nationella ungdomskören, Helga Trefaldighets kyrka
Foto: Magnus Aronson /Ikon

I Svenska kyrkan Malmö finns det flera ungdomskörer med olika inriktningar att välja på. Vissa körer riktar sig bara till tjejer, andra är blandade. Ofta tillämpas provsjungning.

Bunkeflo Strandkyrka
Heliga trefaldighetskyrkan
Hyllie kyrka
Kirsebergskyrkan