Engagerade och glada körsångare från 25 år och uppåt. Skärpan ligger i mitten på en ung kvinna med blont hår. Hon tittar glatt snett upp till vänster och håller ut en lång ton.
Foto: Alex och Martin/IKON

Sjung i kör

Det är kul att sjunga i kör! Här i S:t Pauli kyrka finns det körer från förskoleklass och uppåt.

Barnkörerna Vox Kids och Vox Nova

Gillar du att sjunga?
VOX KIDS är kören för dig som är 6 – 9 år!
VOX NOVA är kören för dig som är 10 – 12 år!

Man blir glad över att sjunga tillsammans! Foto: Speedkingz/Shutterstock

Vi träffas på tisdagar kl. 16.30 - 17.10 med VOX KIDS respektive 16.30 - 17.30 med VOX NOVA i församlingshuset på Kungsgatan 17 med start 18 januari. Det kostar ingenting att vara med i kören.

Under ett läsår brukar vi sjunga på några familjegudstjänster, gå luciatåg och ibland sätta upp en musikal! Jag som leder kören heter Agnes Hulander och jobbar som körledare, sångpedagog och kyrkomusiker.

Du som är vårdnadshavare, skicka intresseanmälan med ditt namn, barnets fulla namn och ålder till mig - v g se nedan Kontakt.
Bra att veta är att vi har ett begränsat antal platser varje termin – så först till kvarn!

Hoppas att vi ses!
Agnes

S:t Pauli vokalensemble

Vokalensemblen är S:t Pauli kyrkas vuxenkör för dig som har körvana, läser noter och har en god sångröst. Repertoaren består av ”allt mellan himmel och jord”.
Vi övar på måndagar kl. 19.00-20.30 i S:t Pauli församlingshus.
Vi söker nya körsångare, i synnerhet tenorer och basar.
Det kostar ingenting att vara med i ensemblen.
För mer information kontakta Per Myrstener.

Pauli World Gospel

Pauli World Gospel är en ny kör öppen för alla som vill prova på gospel, utan krav på förkunskaper. Repertoaren kommer att bestå av ny och gammal folklig musik från hela världen. Vi sjunger det mesta "by heart", alltså utan noter eller textblad.

Kören övar på tisdagar kl. 18 i S:t Pauli kyrka/församlingshus med start 7 september. Plats och sluttid beror på gällande restriktioner från Folkhälsomyndigheten för körsång.

För mer information, kontakta Per Myrstener.

Gaudeamus

S:t Pauli kyrkas nya vuxenkör för dig som sjungit i kör tidigare och som läser noter.
En blandad kör med damer och herrar, som sjunger en blandad repertoar, allt mellan himmel och jord.

Kören övar på måndagar kl. 19 i S:t Pauli kyrka/församlingshus. Sluttid och plats kan variera beroende på gällande restriktioner från Folkhälsomyndigheten vad gäller körsång. Det kostar ingenting att vara med i kören.

För mer information kontakta Per Myrstener.