Mötesplatser

I Heliga Trefaldighet är Helgas kafé församlingens vardagsrum. Här kan du umgås och köpa fika och även besöka loppisen.

Helgas kafé

Helgas kafé är församlingens vardagsrum. Här kan du sitta ner och ta en fika för en billig peng. Vid fint väder kan man sitta ute i trädgården och njuta. Besök gärna vår miniloppis som finns i ingången till Helgas kafé. De pengar vi får in via försäljningen går till välgörande ändamål i församlingsarbetet. Vi tar också tacksamt emot loppisprylar, dock ej kläder.

Öppet tisdag-onsdag kl. 11-15

Lunch från kl. 12

Öppet torsdag kl. 17 - 18.30

Middag från kl. 17 - 18

För mer information kontakta Helgas kafé på telefon 040-279208.

Tisdagsträffen

Välkommen till vår populära tisdagsträff varje tisdag  mellan kl. 13–15. Vi börjar med gudstjänst och fortsätter sedan en trappa upp för kaffe och samvaro.

För mer information, kontakta Stellan Ponnert.

Bibelgrupp och pilgrimsgrupp

I Heliga Trefaldighetskyrkan kan du även vara med i en bibelgrupp eller i en pilgrimsgrupp. Läs mer på sidan Utforska kristen tro.

Människor fikar och samtalar kring ett bord

Umgås i kyrkan

Det finns många mötesplatser i Svenska kyrkans regi runt om i Malmö. Här finns något för alla, oavsett ålder, som vill träffa andra och umgås. Kyrkan har stickkafé, sopplunch, kafé med föredrag, babykafé och mycket mer. Välkommen in i gemenskapen.

Servering av soppa från ett mobilt soppkök

Engagera dig som volontär

Ge av din tid och ditt engagemang till arbetet i Svenska kyrkan Malmö. Just du och din erfarenhet kan göra skillnad för en annan människa. Tillsammans bygger vi kyrkan.