Mötesplatser

I Heliga Trefaldighet är Helgas kafé församlingens vardagsrum. Här kan du umgås och köpa fika och även besöka loppisen.

Helgas kafé

Helgas kafé är församlingens vardagsrum. Här kan du sitta ner och ta en fika för en billig peng. Vid fint väder kan man sitta ute i trädgården och njuta. Besök gärna vår miniloppis som finns i ingången till Helgas kafé. De pengar vi får in via försäljningen går till välgörande ändamål i församlingsarbetet. Vi tar också tacksamt emot loppisprylar, dock ej kläder.

Öppet tisdag-torsdag kl. 11-15

From 5oktober serverar vi lunch igen tisdagar och onsdagar kl. 12

Ingen föranmälan

För mer information kontakta Helgas kafé på telefon 040-279208.

Tisdagsträffen

Välkommen till vår populära tisdagsträff varje tisdag from 31 augusti mellan kl. 13–15. Vi börjar med gudstjänst och fortsätter sedan en trappa upp för kaffe och samvaro.

För mer information, kontakta Stellan Ponnert.

Bibelgrupp och pilgrimsgrupp

I Heliga Trefaldighetskyrkan kan du även vara med i en bibelgrupp eller i en pilgrimsgrupp. Läs mer på sidan Utforska kristen tro.