Våffelcafé i gammal prästgård. Här serveras kaffe och våfflor varje torsdag på sommaren.

Mötesplatser

I Heliga Trefaldighet är Helgas kafé församlingens vardagsrum. Här kan du umgås och köpa fika och även besöka loppisen.

Mötesplatser inställda

Under rådande pandemi med covid-19 är mötesplatserna tisdagsträffen, Helgas kafé, bibelgrupp och pilgrimsgrupp inställda. Se kalendern för aktuell information.

Helgas kafé

Helgas kafé är församlingens vardagsrum. Här kan du sitta ner och ta en fika för en billig peng och på onsdagar och torsdagar serverar vi lunch. Vid fint väder kan man sitta ute i trädgården och njuta. Besök gärna vår miniloppis och secondhand som finns i ingången till Helgas kafé. De pengar vi får in via försäljningen går till välgörande ändamål i församlingsarbetet. Vi tar också tacksamt emot loppisprylar, dock ej kläder.

För mer information kontakta Helgas kafé på telefon 040-279208.

Tisdagsträffen

Välkommen till vår populära tisdagsträff varje tisdag mellan kl. 13–15. Vi börjar med gudstjänst och fortsätter sedan en trappa upp för kaffe och samvaro. Många intressanta föreläsare och musiker är inbjudna.

För mer information, kontakta Stellan Ponnert.

Bibelgrupp och pilgrimsgrupp

I Heliga Trefaldighetskyrkan kan du även vara med i en bibelgrupp eller i en pilgrimsgrupp. Läs mer på sidan Utforska kristen tro.

Stellan Ponnert

Präst, Heliga trefaldighetskyrkan