Foto: Jenny Wollin

Kirsebergskyrkan

Välkommen till Kirsebergskyrkan, den lilla vitkalkade kyrkan i lantlig stil som ligger i östra delen av Malmö, i stadsdelen Kirseberg. Kirsebergskyrkan erbjuder många mötesplatser, en mångfald av körer, ett orangeri där det odlas egna altarblommor och grönsaker och det produceras honung från egen biodling. Ledorden är diakoni, musik och miljö.

Advent i Kirsebergskyrkan

Fira advent och jul i Kirsebergskyrkan. Se Lucia, sjung in julen och lyssna till den stämningsfulla musiken i gudstjänster och konserter. Här hittar du allt som händer under adventstiden i Kirsebergskyrkan

bild på konserver

Skänk dina bönor

Ingen kan göra allt, men tillsammans kan vi göra mycket! Med stigande matpriser och oro i världen så märks det att behoven ökar. Kirsebergskyrkan drar igång en insamling av matkonserver för att kunna hjälpa människor i behov av mat.

Dop, bröllop och begravning

Boka dop, vigsel och begravning

När du vill boka dop eller bröllop i en kyrka i Malmö kontaktar du pastorsexpeditionen i Svenska kyrkan Malmö. Har du frågor om olika begravningsskick kan Kyrkogårdsförvaltningen hjälpa dig. Begravning bokar du lättast genom att ta kontakt med en begravningsbyrå.

Anmäl dig till digitalt nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrev från Kirsebergskyrkan

Ta del av vad som händer i Kirsebergskyrkan genom att prenumerera på nyhetsbrev. Nyhetsbrevet skickas till din epost en gång i månaden.

Aktuellt från Kirsebergskyrkan

Advent i Kirsebergskyrkan

Församlingskväll 29 november: Att vara kyrka i klimathotets tid

Publicerad:

Ola Fornling, stiftsadjunkt för teologi och hållbarhet i Lunds stift kommer till Kirsebergskyrkan den 29 november och föreläser under temat Att vara kyrka i klimathotets tid. Fika från kl 17, föreläsningen börjar 17:15

Församlingskväll 25 oktober Från Kirseberg till Kharkiv

Tisdagen 25 oktober kl 17:15, fika från kl 17

Skänk dina bönor

Tisdagar i Kirseberg startar 6 september

Publicerad:

Gör församlingshemmet till ditt vardagsrum, var med på mässa, sopplunch och aktiviteter för alla åldrar. Fira mässa med efterföljande kvällsmat, läs om allt som händer med start Tisdag 6 september.

Kirsebergskyrkan på Instagram

Följ Kirsebergskyrkan på Instagram. Sök på kirsebergskyrkan_unga