Foto: Jenny Wollin

Kirsebergskyrkan

Välkommen till Kirsebergskyrkan, den lilla vitkalkade kyrkan i lantlig stil som ligger i östra delen av Malmö, i stadsdelen Kirseberg. Kirsebergskyrkan erbjuder många mötesplatser, en mångfald av körer, ett orangeri där det odlas egna altarblommor och grönsaker och det produceras honung från egen biodling. Ledorden är diakoni, musik och miljö.

En vas med sommarblommor står på ett bord i trädgården.

Sommarens musikmässor

Här hittar du programmet för sommaren musikmässor som firas i Kirsebergskyrkan varje söndag kl 17.

Rund svart skiva med svarta lappar på.

Bibelstudiegrupp

Öppen bibelstudiegrupp för både nya och vana bibelläsare. Ingen anmälan och första tillfället söndag 11 september

På en gräskulle står ett träbord med bänkar. Solen skiner.

Stilla dag i Kirsebergskyrkan

Lördag 1 oktober bjuds du in till en stilla dag i Kirsebergskyrkans mysiga miljö. En dag för andhämtning och påfyllnad, en dag i tystnad med andra, en dag för dig. Anmäl dig senast 23 september.

Konfirmation i Kirsebergskyrkan 2022-2023

Genom en rad olika resor och äventyr via såväl brädspel, lekar, olika fysiska platser, läger och inre rum, utforskar vi tillsammans stora och små tankar, frågor och känslor.

Anmäl dig till konfirmation 2022/2023

Tänk dig att få fundera över livet och Gud tillsammans med andra. Att vara konfirmand i Svenska kyrkan är en sådan möjlighet. Du får spännande upplevelser och nya perspektiv på livet. Välj den konfirmandgrupp som passar dig. Valet är ditt och helt fritt.

Dop, bröllop och begravning

Boka dop, vigsel och begravning

När du vill boka dop eller bröllop i en kyrka i Malmö kontaktar du pastorsexpeditionen i Svenska kyrkan Malmö. Har du frågor om olika begravningsskick kan Kyrkogårdsförvaltningen hjälpa dig. Begravning bokar du lättast genom att ta kontakt med en begravningsbyrå.

Anmäl dig till digitalt nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrev från Kirsebergskyrkan

Ta del av vad som händer i Kirsebergskyrkan genom att prenumerera på nyhetsbrev. Nyhetsbrevet skickas till din epost en gång i månaden.

Aktuellt från Kirsebergskyrkan

Stilla dag i Kirsebergskyrkan

Nyfiken på Befriande bibelläsning

Publicerad:

Var med om en inspirationsdag med Befriande bibelläsning. Den 24 september i Syster Astrids kyrka i Husie församlingshem. Med hjälp av övningar och samtal tolkar vi tillsammans bibelns texter. Dagen leds av Soave Buscemi, katolsk teolog och utbildare i befriande bibelläsning. Anmäl dig senast 16 september.

Bibelstudiegrupp

Publicerad:

Bibeln är full av berättelser om människors sökande efter ett liv i Guds närhet. Hitta berättelsen som inspirerar dig i en öppen bibelstudiegrupp för både nya och vana bibelläsare.

Torsdagar i Kirseberg kl 14-16

Publicerad:

Köp fika till självkostnadspris. Spela spel, handarbeta, pyssla eller bara ta det lugnt. Kanske vill du sitta ner en stund efter skolan och göra din läxa. Öppet för alla oavsett ålder.

Pilgrimsvandring pingstdagen 23 maj

Publicerad:

Vi samlas utanför kyrkan kl 12.30 och vandrar ca två timmar i tystnad. Efter vandringen finns det möjlighet att fika utanför kyrkan. Tänk på att ta med egen vattenflaska. Pilgrimsledare: Kicki Skoglund Anmälan senast den 19 maj

Kirsebergskyrkan på Instagram

Följ Kirsebergskyrkan på Instagram. Sök på kirsebergskyrkan_unga