Foto: Jenny Wollin

Kirsebergskyrkan

Välkommen till Kirsebergskyrkan, den lilla vitkalkade kyrkan i lantlig stil som ligger i östra delen av Malmö, i stadsdelen Kirseberg. Kirsebergskyrkan erbjuder många mötesplatser, en mångfald av körer, ett orangeri där det odlas egna altarblommor och grönsaker och det produceras honung från egen biodling. Ledorden är diakoni, musik och miljö.

Anmäl dig till konfirmation 2022/2023

Tänk dig att få fundera över livet och Gud tillsammans med andra. Att vara konfirmand i Svenska kyrkan är en sådan möjlighet. Du får spännande upplevelser och nya perspektiv på livet. Här finns utrymme för dig och dina tankar. Här hittar du alla konfirmandgrupper i Malmö. Valet är ditt och helt fritt. Välj den grupp som passar dig.

Konfirmation i Kirsebergskyrkan 2022-2023

Genom en rad olika resor och äventyr via såväl brädspel, lekar, olika fysiska platser, läger och inre rum, utforskar vi tillsammans stora och små tankar, frågor och känslor.

Dop, bröllop och begravning

Boka dop, vigsel och begravning

När du vill boka dop eller bröllop i en kyrka i Malmö kontaktar du pastorsexpeditionen i Svenska kyrkan Malmö. Har du frågor om olika begravningsskick kan Kyrkogårdsförvaltningen hjälpa dig. Begravning bokar du lättast genom att ta kontakt med en begravningsbyrå.

Anmäl dig till digitalt nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrev från Kirsebergskyrkan

Ta del av vad som händer i Kirsebergskyrkan genom att prenumerera på nyhetsbrev. Nyhetsbrevet skickas till din epost en gång i månaden.

Aktuellt från Kirsebergskyrkan

Torsdagar i Kirseberg kl 14-16

Publicerad:

Köp fika till självkostnadspris. Spela spel, handarbeta, pyssla eller bara ta det lugnt. Kanske vill du sitta ner en stund efter skolan och göra din läxa. Öppet för alla oavsett ålder.

Församlingskväll 14 september

Publicerad:

Kom och prova olika slags kaffesorter med Lilla kafferosteriet. Kostnad 100 kr, anmälan krävs då det är begränsat antal platser. Intäkterna går till Act svenska kyrkans krisförebyggande klimatarbete i Etiopien.

Pilgrimsvandring pingstdagen 23 maj

Publicerad:

Vi samlas utanför kyrkan kl 12.30 och vandrar ca två timmar i tystnad. Efter vandringen finns det möjlighet att fika utanför kyrkan. Tänk på att ta med egen vattenflaska. Pilgrimsledare: Kicki Skoglund Anmälan senast den 19 maj

Möt våren i Bejerspark

Publicerad:

Promenera i Bejerspark torsdagar kl 11.00 med start den 15 april.

Kirsebergskyrkan öppen för enskild bön och ljuständning

Publicerad:

Kirsebergskyrkan är öppen vardagar kl 9-15 för enskild bön och ljuständning inga gudstjänster förutom begravningsgudstjänster. Söndagar är kyrkan öppen kl 10-13. Vi firar mässa kl 11 max 8 besökande. Informationen uppdateras.

Kirsebergskyrkan på Instagram

Följ Kirsebergskyrkan på Instagram. Sök på kirsebergskyrkan_unga