Foto: Jenny Wollin

Kirsebergskyrkan

Välkommen till Kirsebergskyrkan, den lilla vitkalkade kyrkan i lantlig stil som ligger i östra delen av Malmö, i stadsdelen Kirseberg. Kirsebergskyrkan erbjuder många mötesplatser, en mångfald av körer, ett orangeri där det odlas egna altarblommor och grönsaker och det produceras honung från egen biodling. Ledorden är diakoni, musik och miljö.

Bilden visar en sopptallrik och en snäcka på grå marmorerad bakgrund

Mat och gemenskap på tisdagar

Sopplunch start Tisdagen 31 januari kl 12:10

Rund svart skiva med svarta lappar på.

Bibelstudiegrupp

Öppen bibelstudiegrupp för både nya och vana bibelläsare. Ingen anmälan, första tillfället 2023 är söndag 19 februari

bild på konserver

Skänk dina bönor

Ingen kan göra allt, men tillsammans kan vi göra mycket! Med stigande matpriser och oro i världen så märks det att behoven ökar. Kirsebergskyrkan drar igång en insamling av matkonserver för att kunna hjälpa människor i behov av mat.

Dop, bröllop och begravning

Boka dop, vigsel och begravning

När du vill boka dop eller bröllop i en kyrka i Malmö kontaktar du pastorsexpeditionen i Svenska kyrkan Malmö. Har du frågor om olika begravningsskick kan Kyrkogårdsförvaltningen hjälpa dig. Begravning bokar du lättast genom att ta kontakt med en begravningsbyrå.

Anmäl dig till digitalt nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrev från Kirsebergskyrkan

Ta del av vad som händer i Kirsebergskyrkan genom att prenumerera på nyhetsbrev. Nyhetsbrevet skickas till din epost en gång i månaden.

Aktuellt från Kirsebergskyrkan

Mat och gemenskap på tisdagar

Sopplunch start Tisdagen 31 januari kl 12:10

Kvinnofrukost 3 februari kl. 10

Publicerad:

Välkommen till kvinnofrukost, under tre fredagar dukas det upp en härlig frukostbuffé. Varje gång kommer en särskilt inbjuden gäst och berättar om aktuella ämnen eller utifrån ett tema.

Bibelstudiegrupp

Publicerad:

Bibeln är full av berättelser om människors sökande efter ett liv i Guds närhet. Hitta berättelsen som inspirerar dig i en öppen bibelstudiegrupp för både nya och vana bibelläsare. Första tillfället 2023 är söndag 19.e februari

Församlingskväll 29 november: Att vara kyrka i klimathotets tid

Publicerad:

Ola Fornling, stiftsadjunkt för teologi och hållbarhet i Lunds stift kommer till Kirsebergskyrkan den 29 november och föreläser under temat Att vara kyrka i klimathotets tid. Fika från kl 17, föreläsningen börjar 17:15

Församlingskväll 25 oktober Från Kirseberg till Kharkiv

Tisdagen 25 oktober kl 17:15, fika från kl 17