Foto: Jenny Wollin

Kirsebergskyrkan

Välkommen till Kirsebergskyrkan, den lilla vitkalkade kyrkan i lantlig stil som ligger i östra delen av Malmö, i stadsdelen Kirseberg. Kirsebergskyrkan erbjuder många mötesplatser, en mångfald av körer, ett orangeri där det odlas egna altarblommor och grönsaker och det produceras honung från egen biodling. Ledorden är diakoni, musik och miljö.

En vas med sommarblommor står på ett bord i trädgården.

Sommarens musikmässor

Här hittar du programmet för sommaren musikmässor som firas i Kirsebergskyrkan varje söndag kl 17.

Kirsebergskyrkan arrangerar programpunkt under Malmö Pride

Söndagen 10 juli kl 18:15 sker ett öppet samtal om ”Medikalisering av (a)sexualitet” -Hur kan medikalisering av asexualitet förstås och vad kan det säga om diskursen kring sexualitet generellt? Med Alice Olsson som skriver en kandidatuppsats om medikaliseringen av asexualitet och asexuella personer.

Anmäl dig till konfirmation 2022/2023

Tänk dig att få fundera över livet och Gud tillsammans med andra. Att vara konfirmand i Svenska kyrkan är en sådan möjlighet. Du får spännande upplevelser och nya perspektiv på livet. Välj den konfirmandgrupp som passar dig. Valet är ditt och helt fritt.

Konfirmation i Kirsebergskyrkan 2022-2023

Genom en rad olika resor och äventyr via såväl brädspel, lekar, olika fysiska platser, läger och inre rum, utforskar vi tillsammans stora och små tankar, frågor och känslor.

Dop, bröllop och begravning

Boka dop, vigsel och begravning

När du vill boka dop eller bröllop i en kyrka i Malmö kontaktar du pastorsexpeditionen i Svenska kyrkan Malmö. Har du frågor om olika begravningsskick kan Kyrkogårdsförvaltningen hjälpa dig. Begravning bokar du lättast genom att ta kontakt med en begravningsbyrå.

Anmäl dig till digitalt nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrev från Kirsebergskyrkan

Ta del av vad som händer i Kirsebergskyrkan genom att prenumerera på nyhetsbrev. Nyhetsbrevet skickas till din epost en gång i månaden.

Aktuellt från Kirsebergskyrkan

Kirsebergskyrkan arrangerar programpunkt under Malmö Pride

Bibelstudiegrupp

Publicerad:

Bibeln är full av berättelser om människors sökande efter ett liv i Guds närhet. Hitta berättelsen som inspirerar dig i en öppen bibelstudiegrupp för både nya och vana bibelläsare.

Utflyktdags

Publicerad:

Måndagen den 20/6 träffas vi kl 10.00 utanför barnlokalen och går gemensamt till Beijers Park på en liten utflykt.( vid regn ses vi inomhus ) Vi leker, har utomhus sångstund, och vi bjuder på fika. Ta med egen filt Ingen föranmälan krävs

Sommarlovskul för dig i årskurs 3-6

Publicerad:

Följ med och bowla, spela minigolf, baka och hitta på en massa annat roligt under en sommarlovsvecka. Ta med en kompis eller passa på att lära känna nya vänner. Anmäl dig senast 9 juni. Frukost och lunch ingår utan kostnad.

Torsdagar i Kirseberg kl 14-16

Publicerad:

Köp fika till självkostnadspris. Spela spel, handarbeta, pyssla eller bara ta det lugnt. Kanske vill du sitta ner en stund efter skolan och göra din läxa. Öppet för alla oavsett ålder.

Kirsebergskyrkan på Instagram

Följ Kirsebergskyrkan på Instagram. Sök på kirsebergskyrkan_unga