Foto: Jenny Wollin

Kirsebergskyrkan

Välkommen till Kirsebergskyrkan, den lilla vitkalkade kyrkan i lantlig stil som ligger i östra delen av Malmö, i stadsdelen Kirseberg. Kirsebergskyrkan erbjuder många mötesplatser, en mångfald av körer, ett orangeri där det odlas egna altarblommor och grönsaker och det produceras honung från egen biodling. Ledorden är diakoni, musik och miljö.

Bilden visar en kvinna, sminkad till clown och som håller en jordglob utk

Miljövecka i Husie församling 2-9 oktober

Under veckan kan du vara med på en klädbytarkväll, köpa egenproducerade produkter, äta miljösmart frukost eller lyssna till en föreläsning om stadsodling. Veckan avslutas med mässa på tacksägelsedagen. Se alla programpunkter med tid och plats.

bild på konserver

Skänk dina bönor

Ingen kan göra allt, men tillsammans kan vi göra mycket! I samband med årets Tacksägelsedag drar vi igång en insamling av matkonserver för att kunna hjälpa människor som är i behov av mat.

Rund svart skiva med svarta lappar på.

Bibelstudiegrupp

Öppen bibelstudiegrupp för både nya och vana bibelläsare. Ingen anmälan och första tillfället söndag 11 september

Det går fortfarande att anmäla sig till konfirmation 2022/2023

Glömde du att anmäla dig? Ingen fara. Det går att efteranmäla sig till konfirmation i Svenska kyrkan Malmö.

Konfirmation i Kirsebergskyrkan 2022-2023

Genom en rad olika resor och äventyr via såväl brädspel, lekar, olika fysiska platser, läger och inre rum, utforskar vi tillsammans stora och små tankar, frågor och känslor.

Anmäl dig till konfirmation 2022/2023

Tänk dig att få fundera över livet och Gud tillsammans med andra. Att vara konfirmand i Svenska kyrkan är en sådan möjlighet. Du får spännande upplevelser och nya perspektiv på livet. Välj den konfirmandgrupp som passar dig. Valet är ditt och helt fritt.

Dop, bröllop och begravning

Boka dop, vigsel och begravning

När du vill boka dop eller bröllop i en kyrka i Malmö kontaktar du pastorsexpeditionen i Svenska kyrkan Malmö. Har du frågor om olika begravningsskick kan Kyrkogårdsförvaltningen hjälpa dig. Begravning bokar du lättast genom att ta kontakt med en begravningsbyrå.

Anmäl dig till digitalt nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrev från Kirsebergskyrkan

Ta del av vad som händer i Kirsebergskyrkan genom att prenumerera på nyhetsbrev. Nyhetsbrevet skickas till din epost en gång i månaden.

Aktuellt från Kirsebergskyrkan

Skänk dina bönor

Tisdagar i Kirseberg startar 6 september

Publicerad:

Gör församlingshemmet till ditt vardagsrum, var med på mässa, sopplunch och aktiviteter för alla åldrar. Fira mässa med efterföljande kvällsmat, läs om allt som händer med start Tisdag 6 september.

Himla gott - mässa och kvällsmat

Publicerad:

Vid fyra tillfällen bjuds du in till att fira mässa och äta kvällsmat tillsammans. Kom på en tisdag eller söndag, eller varför inte båda. För att minska matsvinnet vill vi gärna att du meddelar hur många som vill äta.

Bibelstudiegrupp

Publicerad:

Bibeln är full av berättelser om människors sökande efter ett liv i Guds närhet. Hitta berättelsen som inspirerar dig i en öppen bibelstudiegrupp för både nya och vana bibelläsare.

Pilgrimsvandring pingstdagen 23 maj

Publicerad:

Vi samlas utanför kyrkan kl 12.30 och vandrar ca två timmar i tystnad. Efter vandringen finns det möjlighet att fika utanför kyrkan. Tänk på att ta med egen vattenflaska. Pilgrimsledare: Kicki Skoglund Anmälan senast den 19 maj

Kirsebergskyrkan på Instagram

Följ Kirsebergskyrkan på Instagram. Sök på kirsebergskyrkan_unga