Ljusbäraren i Svenska kyrkan i Wien
Foto: Carl Anders Nilsson /Ikon

Försoning i skadade relationer

Svenska kyrkan i Malmö och Lund samt Försoningsgruppen erbjuder fördjupande försoningsdagar för dig som vill bearbeta kränkningar, lösa konflikter, har levt eller lever i skadade relationer och längtar efter att hitta vägar vidare.

Fördjupande försoningsdagar för skadade relationer

Samtalsmetod från Sydafrika

Modellen kommer ursprungligen från Kapstaden i Sydafrika och är en väl beprövad metod. Under fyra dagars samtal och praktiskt arbete delar vi livets skörhet och skönhet genom att titta närmare på vad som gått sönder i relationen, hur skadorna skulle kunna repareras och vad som behövs för att kunna gå vidare som lite helare människor. Varje träff inleds och avslutas med en stunds stillhet och bön. Möjlighet till möten med konfliktdrabbad, familj och/eller närstående erbjuds.

GÖR EN INTRESSEANMÄLAN TILL FÖRDJUPANDE FÖRSONINGSDAGAR

Anmäl ditt intresse för fördjupande försoningsdagar genom att skicka ett mejl eller ringa till diakon Ebba Älverbrandt.

Ebba Älverbrandt

Diakon, Fosie kyrka