Ungdomar som står i en grupp
Foto: Johannes Frandsen / IKON

Ungdom

I Kirsebergskyrkan finns det en ungdomsgrupp för dig som är mellan 13 och 20 år, det är en öppen verksamhet och ni bestämmer själv vad ni ska hitta på. Vill du veta mer om Gud och lära känna dig själv och andra är konfirmation en möjlighet, i Kirsebergskyrkan undersöker vi de stora och små frågorna genom gemenskap, samtal, lek och äventyrlig kreativitet.

Ungdomshäng för dig som är 13-20 år

Torsdagen den 7 oktober stänger vi pga planeringsdag och läger.
Välkomna tillbaka den  21 oktober.

Varannan torsdag med start den 9 september kan du komma och hänga med oss i Kirsebergskyrkan kl 16.00- 21.00. Det är en helt öppen verksamhet vilket betyder att du kan komma och gå när du vill- det är gratis för alla och ingen föranmälan krävs.

Längtar du också efter gemenskapen, kom då hit. Tillsammans bestämmer vi vad vi vill göra under terminen. Vi bryr oss inte om du är konfirmerad, har dyslexi, är muslim, gay eller helt ny i kyrkan eller kanske en kompis till en kompis- vi bryr oss bara om att vi är schyssta mot varandra!
Hoppas vi ses!

Kirsebergskyrkan på instagram

Följ Kirsebergskyrkan på Instagram. Sök på kirsebergskyrkan_unga

Ungdomskörer

Närbild på en kvinna som står upp med knäppta händer i en kyrka. Fyllda kyrkbänkar syns suddigt i bakgrunden.
Foto: Magnus Aronson /Ikon

I Svenska kyrkan Malmö finns det flera ungdomskörer med olika inriktningar att välja på. Vissa körer riktar sig bara till tjejer, andra är blandade. Ofta tillämpas provsjungning.

Bunkeflo Strandkyrka
Heliga trefaldighetskyrkan
Hyllie kyrka
Kirsebergskyrkan