Ungdomar som står i en grupp
Foto: Johannes Frandsen / IKON

Ungdom

I Kirsebergskyrkan finns det en ungdomsgrupp för dig som är mellan 13 och 20 år, det är en öppen verksamhet och ni bestämmer själv vad ni ska hitta på. Vill du veta mer om Gud och lära känna dig själv och andra är konfirmation en möjlighet, i Kirsebergskyrkan undersöker vi de stora och små frågorna genom gemenskap, samtal, lek och äventyrlig kreativitet.

Ungdomshäng för dig som är 13-20 år

Vi planerara att starta upp  igen den 9 september.

Varannan torsdag kan du komma och hänga med oss i Kirsebergskyrkan kl 16.00- 21.00. Det är en helt öppen verksamhet vilket betyder att du kan komma och gå när du vill- det är gratis för alla och ingen föranmälan krävs.

Längtar du också efter gemenskapen, kom då hit. Tillsammans bestämmer vi vad vi vill göra under terminen. Vi bryr oss inte om du är konfirmerad, har dyslexi, är muslim, gay eller helt ny i kyrkan eller kanske en kompis till en kompis- vi bryr oss bara om att vi är schyssta mot varandra!
Hoppas vi ses!

Kontakt för frågor om ungdomsverksamheten

Amanda Rehnström

Församlingspedagog, Kirsebergskyrkan

Michael Andersson

Präst, Kirsebergskyrkan, Ledamot i Kyrkofullmäktige i Malmö pastorat

Kirsebergskyrkan på instagram

Följ Kirsebergskyrkan på Instagram. Sök på kirsebergskyrkan_unga

Ungdomskörer

Kyrkomusiksymposium 2018 Uppsala. Konsert Nationella ungdomskören, Helga Trefaldighets kyrka
Foto: Magnus Aronson /Ikon

I Svenska kyrkan Malmö finns det flera ungdomskörer med olika inriktningar att välja på. Vissa körer riktar sig bara till tjejer, andra är blandade. Ofta tillämpas provsjungning.

Bunkeflo Strandkyrka
Heliga trefaldighetskyrkan
Hyllie kyrka
Kirsebergskyrkan