Ungdomar som står i en grupp
Foto: Johannes Frandsen / IKON

Ungdom

I Kirsebergskyrkan finns det en ungdomsgrupp för dig som är mellan 13 och 20 år, det är en öppen verksamhet och ni bestämmer själv vad ni ska hitta på. Vill du veta mer om Gud och lära känna dig själv och andra är konfirmation en möjlighet, i Kirsebergskyrkan undersöker vi de stora och små frågorna genom gemenskap, samtal, lek och äventyrlig kreativitet.

Ungdomshäng för dig som är 13-20 år

Ungdomsgruppen är tillfälligt inställd med anledning av pandemin.

På torsdagarna kan du komma och hänga med oss i Kirsebergskyrkan. Det är en helt öppen verksamhet vilket betyder att du kan komma och gå när du vill- det är gratis för alla och ingen föranmälan krävs. Vi börjar med fika för de som vill kl. 18.30.

Längtar du också efter gemenskapen, kom då hit. Tillsammans bestämmer vi vad vi vill göra under terminen. Vi bryr oss inte om du är konfirmerad, har dyslexi, är muslim, gay eller helt ny i kyrkan eller kanske en kompis till en kompis- vi bryr oss bara om att vi är schyssta mot varandra!
Hoppas vi ses!

Kirsebergskyrkan på instagram

Följ Kirsebergskyrkan på Instagram. Sök på kirsebergskyrkan_unga

Ungdomskörer

Kyrkomusiksymposium 2018 Uppsala. Konsert Nationella ungdomskören, Helga Trefaldighets kyrka
Foto: Magnus Aronson /Ikon

I Svenska kyrkan Malmö finns det flera ungdomskörer med olika inriktningar att välja på. Vissa körer riktar sig bara till tjejer, andra är blandade. Ofta tillämpas provsjungning.

Bunkeflo Strandkyrka
Heliga trefaldighetskyrkan
Hyllie kyrka
Kirsebergskyrkan