Besök Tygelsjö kyrka

kontakta tygelsjö kyrka

040-27 94 30. Telefontid måndag, tisdag, torsdag kl. 10–12, onsdag kl. 11–13.

Bokning av dop, bröllop och begravning

040-27 90 01. Telefontid helgfria vardagar kl. 9–15, lunchstängt kl. 12–12.30. Dop kan också preliminärbokas via vår webbtjänst Boka dop på nätet.

tygelsjo.malmo@svenskakyrkan.se

Fredlunds väg, Tygelsjö 20 (länk till Google Maps)

Expeditionen har besökstid måndag, tisdag, torsdag kl. 10–12, onsdag kl. 11–13 samt fredag efter överenskommelse. Tygelsjö kyrka är öppen tisdag–fredag kl. 9–15 samt i samband med gudstjänst.

Malmö pastorat, Tygelsjö kyrka, Box 346, 201 23 Malmö.

facebook.com/Tygelsjokyrka

Tygelsjö kyrka

Tygelsjö kyrka invigdes 1905. Kyrkan är byggd i nygotisk stil och ritad av August Waldmar Lundberg.

Se hur Tygelsjö kyrka ser ut inuti med Google View 360.

Kyrkan är öppen tisdag–fredag kl. 9–15 samt i samband med gudstjänster.

Antal platser

Under pandemin tillåts max 50 personer inkl. personal i kyrkan. I vanliga fall har kyrkan 400 platser.

Altargångens längd

22 meter

Antal bänkvaser/bänkljus

18 bänkvaser/bänkljus, det vill säga 9 på varje sida.

Barnhörna

Barnhörna saknas, men det finns lekväskor att låna.

Tillgänglighet

Ramp finns på vänster långsida av kyrkan. Handikapparkering utanför kyrkogårdsmuren. Hörslinga. HWC.

Wifi

Anslut till "Svenska kyrkan Gäst". Starta din webbläsare. Logga in. Anslut med dina inloggningsuppgifter. Har du inte något konto väljer du "Skapa konto" och följer instruktionerna. OBS! Du måste verifiera din e-post inom 10 minuter första gången du ansluter.

Fredlunds väg, 218 72 Tygelsjö (länk till Google Maps)