Foto: Jenny Wollin

Fira gudstjänst i Kirsebergskyrkan

Kirsebergskyrkan vill vara ett rum för vila, glädje och stillhet. I Kirsebergskyrkan firas det gudstjänst i stort sett varje dag. Börja din dag i gemenskap på morgonens mässa eller var med på onsdagens mässa och fortsätt gemenskapen på sopplunchen.

Gudstjänstkalender för Kirsebergskyrkan

I kalendern nedan ser du de gudstjänster som hålls i Kirsebergskyrkan den närmaste tiden.

Tryck på ikonerna i anslutning till kalendern om du vill ändra till att se vecko- eller månadsvy. Använd förstoringsglaset bland ikonerna för att söka.

Se kalender för gudstjänster i hela Malmö

Olika gudstjänstformer i Kirsebergskyrkan

Morgonmässa och middagsbön

Vill du börja dagen i gemenskap firas det morgonmässa i Kirsebergs kyrka varje tisdag. Några dagar i veckan firas middagsbön där vi läser en text tillsammans och ber.

Veckomässa varje onsdag

Varje onsdag firas det veckomässa, en lite kortare mässa mitt i veckan, andakt, nattvard och musik. Efter mässan serveras vegetariska hemlagade soppor och hembakat bröd. Ingredienserna kommer i så stor utsträckning som möjligt från våra egna odlingar. Kaffe och kaka ingår, allt till självkostnadspris.
Under juni, juli och augusti har vi sommarcafé, där kan du köpa smörgåsar och sallad efter mässan.

Mässa på söndAGAR

Söndagens mässa börjar kl. 11 och någon av Kirsebergs körer medverkar. Vi läser söndagens evangelietext och ber tillsammans och firar nattvard.

Utvalda söndagar serveras det brunch efter mässan, se kalendern.

Musikmässa i sommarkväll

En tradition i Kirsebergs kyrka sedan många år och är en spännande blandning av konsert och gudstjänst. En musikupplevelse i varierande genrer. Söndagar juni- augusti kl. 18

Be för mig vid nästa gudstjänst

Varje gudstjänst ber vi till Gud. Om du vill så ber vi gärna för dig.
Kom ihåg att markera om du vill vara anonym.

Få information om kommande gudstjänster

Hand håller mobil som visar appen Kyrkguiden
Foto: Gustaf Hellsing / IKON

Du kan också få gratis information om kommande gudstjänster genom att

Swisha söndagens kollekt

Qr-kod för att swisha söndagens kollekt i Kirsebergskyrkan

Saknar du kontanter kan du swisha söndagens kollekt till 123 512 86 08. Du kan också välja att scanna qr-koden ovan i din Swishapp.

Obs! Swishar du annan dag än söndag går din gåva till Act Svenska kyrkan (Svenska kyrkans internationella hjälparbete) istället för till söndagens kollektändamål.

Församlingskollekter 2020 Kirsebergskyrkan

18 oktober Brottsofferjouren