Foto: Kristin Lidell/Ikon

Mötesplatser

Du är alltid välkommen till Kirsebergskyrkan om du vill bryta ensamheten för en stund, om det så bara är för en kopp kaffe och en stunds samvaro. Kirsebergskyrkan erbjuder öppna mötesplatser som torsdagskafé, sopplunch efter mässan och Café Körsbäret för dig som är hemma med barn.

Eftermiddagsfika  på torsdagar kl. 14–16

Ett kafé öppet för alla åldrar. Kom och pyssla, sticka/handarbeta, spela spel, en plats att sitta och göra läxor, umgås, prata en stund eller bara vara.

Välkommen in och ta en eftermiddagsfika, kaffe och bulle med pålägg kostar 20 kr.

Vissa torsdagar erbjuds en föreläsning kl. 17.30. Då finns det möjlighet att äta kvällsmat från kl. 16.30. Mer information kommer under våren.

Sopplunch efter tisdagens veckomässa

Välkommen att äta husmors vegetariska hemlagade soppor och hembakat bröd. Kryddor, grönsaker och sallad kommer i så stor utsträckning som möjligt från våra egna odlingar. Kaffe och kaka ingår. Kostnad 40 kr. Begränsat antal platser. Anmälan senast fredag veckan innan på telefon 040-27 91 30.

Café Körsbäret för barn och föräldrar

Måndagar kl. 10–12. Café Körsbäret är öppet för dig som är föräldraledig eller ledig med barn som ännu inte börjat på förskola.  Fika för en liten peng, lek, spela spel, måla eller bara ta det lugnt. Följ Café Körsbäret på Facebook: facebook.com/cafekorsbaret

Mötesplatser för barn och familj

Kvinna sittande på golvet med ett barn i famnen

Barn och familj

I Kirsebergskyrkan kan du besöka Café Körsbäret som är till för dig som är hemma med små barn. Lilla och Stora kyrkkids, tisdagscafé där du kan hänga efter skolan, läsa läxor, fika och prata om stort och smått.

Människor fikar och samtalar kring ett bord

Umgås i kyrkan

Det finns många mötesplatser i Svenska kyrkans regi runt om i Malmö. Här finns något för alla, oavsett ålder, som vill träffa andra och umgås. Kyrkan har stickkafé, sopplunch, kafé med föredrag, babykafé och mycket mer. Välkommen in i gemenskapen.

Servering av soppa från ett mobilt soppkök

Engagera dig som volontär

Ge av din tid och ditt engagemang till arbetet i Svenska kyrkan Malmö. Just du och din erfarenhet kan göra skillnad för en annan människa. Tillsammans bygger vi kyrkan.