Foto: Kristin Lidell/Ikon

Mötesplatser

Du är alltid välkommen till Kirsebergskyrkan om du vill bryta ensamheten för en stund, om det så bara är för en kopp kaffe och en stunds samvaro. Kirsebergskyrkan erbjuder öppna mötesplatser som frukostcafé, sopplunch efter mässan och Café Körsbäret för dig som är hemma med barn.

Frukostkafé på torsdagar mellan kl. 9-12

Kom och drick en kopp kaffe i kravlös samvaro i Backasalen. Kaffet kostar inget och en smörgås kostar 5 kr.

I samband med frukostcaféet promenerar vi tillsammans i Bejers park. Rundan tar ca 30 minuter och vi anpassar takten till dem som går med.
Vi samlas kl. 10.30 utanför receptionen.

Torsdagar  i Kirsebergskyrkan

Inställt under hösten 2020

Sopplunch efter onsdagens veckoandakt

Välkommen att äta husmors vegetariska hemlagade soppor och hembakat bröd. Kryddor, grönsaker och sallad kommer i så stor utsträckning som möjligt från våra egna odlingar. Kaffe och kaka ingår. Kostnad 40 kr.

Café Körsbäret för barn och föräldrar

Café Körsbäret är öppet för dig som är föräldraledig/ledig med barn som ännu inte börjat på förskola.  Fika för en liten peng, lek, spela spel, måla eller bara ta det lugnt. Varje måndag kl. 9–12 med sångstund kl. 11 och därefter fika.
Följ Café Körsbäret på Facebook: facebook.com/cafekorsbaret

Mötesplatser för barn och familj