Linköpings domkyrkopastorat Besöksadress: Ågatan 40 , 58222 Linköping Postadress: Box 2037, 58002 Linköping Telefon: +46(13)205000 E-post till Linköpings domkyrkopastorat Webbplats

Åtta församlingar i Linköping

Välkommen till vår nya webbplats - vi fyller fortfarande på med information. Hittar du inte det du söker så kan du ringa vår växel 013 - 20 50 00 så får du hjälp där.

Du är inte ensam om att fundera över livet.
 Välkommen att bli konfirmand i Linköping!

Konfirmation

Du är inte ensam om att fundera över livet. Välkommen att bli konfirmand i Linköping!

Svenska kyrkan är och vill vara en plats som bubblar av liv. En plats där människor möts, oavsett ålder, kön eller kulturell bakgrund i grupper, samtal, musikverksamhet, gudstjänst och bön. En plats där man kan dela varandras liv, gemenskap och tro. Och där vars och ens längtan är viktig och tas på allvar. Välkommen att hitta din mötesplats!

Här hittar du höstens alla mötesplatser!

Den 17 september bjuder Linköpings stift och biskop Martin Modéus in till den stora stiftsfesten i Vadstena!

Välkommen till Stiftsfesten!

Gravallvarligt är namnet på sommarens dramatiserade griftegårdsvandringar. En vandring som börjar 1886 och slutar 1971.

Griftegårdsvandringar

Söker du ett sammanhang där du som vuxen kan samtala och reflektera över livsfrågor och tro? Då kan katekumenat vara något för dig!

Katekumenat

Kom och umgås, dela erfarenheter och prata svenska. Kom med också du som är svenskspråkig - du behövs.

Språkcaféer

Där föddes idén till Kvinnor och mat.

Kvinnor och mat

Jag blev en av Skäggetorpskyrkans närmaste grannar våren 2012 och ganska snart upptäckte jag kyrkans onsdagsluncher. Där föddes idén till Kvinnor och mat.

Här hittar du aktuella tjänster som finns att söka i Linköping domkyrkopastorat

Lediga jobb

Här hittar du aktuella tjänster som finns att söka i Linköping domkyrkopastorat

Missa inte Regnbågsmässan under Linköpings Regnbågsvecka och gå gärna med oss i paraden.

Regnbågsveckan

Med öppna föreläsningar av Ann Heberlein, Cecilia Wikström och Rickard Klefors

Idédagarna 2016 i Linköping

Med öppna föreläsningar av Ann Heberlein, Cecilia Wikström och Rickard Klefors

Sommaren är full av ljuva toner. Hitta dina guldkorn

Musik i sommar!

Sommaren är full av ljuva toner. Hitta dina guldkorn

Linköpings domkyrkopastorat består av åtta församlingar.

Församlingar

Linköpings domkyrkopastorat består av åtta församlingar.

Griftegården i Linköping

Griftegård

Griftegården i Linköping

Välkommen till Kyrkoförvaltningen!

Förvaltning

Välkommen till Kyrkoförvaltningen!

Kontakta oss

Kontakta oss

– Jag var en av de där tonårstjejerna med ont i magen, dålig självbild och prestationsångest som man ofta läser om i tidningarna, berättar Thérèse Eriksson.

Till slut bröt ljuset igenom

På förskolan Pärlan har vi under hösten och våren arbetat med ett projekt som handlar om mångkultur. Vi vill ge barnet erfarenhet av det svenska kulturarvet och har därför utgått från boken ”Kajsa Kavat hjälper mormor” av Astrid Lindgren.

Kajsa Kavat och mormor odlar!