Linköpings domkyrkopastorat Besöksadress: Ågatan 40 , 58222 Linköping Postadress: Box 2037, 58002 Linköping Telefon: +46(13)205000 E-post till Linköpings domkyrkopastorat Webbplats

Åtta församlingar i Linköping

Välkommen till vår nya webbplats - vi fyller fortfarande på med information. Hittar du inte det du söker så kan du ringa vår växel 013 - 20 50 00 så får du hjälp där.

Svenska kyrkan är och vill vara en plats som bubblar av liv. En plats där människor möts, oavsett ålder, kön eller kulturell bakgrund i grupper, samtal, musikverksamhet, gudstjänst och bön. En plats där man kan dela varandras liv, gemenskap och tro. Och där vars och ens längtan är viktig och tas på allvar. Välkommen att hitta din mötesplats!

Här hittar du höstens alla mötesplatser!

Den 30 juni - 3 juli kommer Svenska kyrkans ungas riksläger Andetag 2016 till Linköping. Från hela Sverige kommer 300 barn och unga i åldrarna 0-30 år.

Riksläger kommer till stan

Välkommen till en serie öppna föreläsningar och samtal i Domkyrkan som vänder sig till dig som vill veta mer om kyrkans tro och liv.

Kyrkans tro och liv

Musik för mångfald är ett körprojekt där man kan vara med i en projektkör under hösten och sjunga och mötas över gränser.

Musik för mångfald

Missa inte Regnbågsmässan under Linköpings Regnbågsvecka och gå gärna med oss i paraden.

Regnbågsveckan

Med öppna föreläsningar av Ann Heberlein, Cecilia Wikström och Rickard Klefors

Idédagarna 2016 i Linköping

Med öppna föreläsningar av Ann Heberlein, Cecilia Wikström och Rickard Klefors

Kom med och pilgrimsvandra längs Stångån! Vi startar vandringen varje tisdag i Missionskyrkan 09.00 med morgonbön sen går vi drygt en timma och avslutar i Missionskyrkan igen vid 11.00. Vill du veta mer kontakta Ninna Grefbäck 013-20 50 34, Ninna Grefbäck eller dyker du upp på tisdag :)

Där föddes idén till Kvinnor och mat.

Kvinnor och mat

Jag blev en av Skäggetorpskyrkans närmaste grannar våren 2012 och ganska snart upptäckte jag kyrkans onsdagsluncher. Där föddes idén till Kvinnor och mat.

Kom och umgås, dela erfarenheter och prata svenska. Kom med också du som är svenskspråkig - du behövs.

Språkcaféer

Linköpings domkyrkopastorat består av åtta församlingar.

Församlingar

Linköpings domkyrkopastorat består av åtta församlingar.

Griftegården i Linköping

Griftegård

Griftegården i Linköping

Välkommen till Kyrkoförvaltningen!

Förvaltning

Välkommen till Kyrkoförvaltningen!

Kontakta oss

Kontakta oss

– Jag var en av de där tonårstjejerna med ont i magen, dålig självbild och prestationsångest som man ofta läser om i tidningarna, berättar Thérèse Eriksson.

Till slut bröt ljuset igenom