Linköpings domkyrkopastorat Besöksadress: Ågatan 40 , 58222 Linköping Postadress: Box 2037, 58002 Linköping Telefon: +46(13)205000 E-post till Linköpings domkyrkopastorat Webbplats

Åtta församlingar i Linköping

Välkommen till vår nya webbplats - vi fyller fortfarande på med information. Hittar du inte det du söker så kan du ringa vår växel 013 - 20 50 00 så får du hjälp där.

Kalendern hittar du för tillfället här

Du är inte ensam om att fundera över livet.
 Välkommen att bli konfirmand i Linköping!

Konfirmation

Du är inte ensam om att fundera över livet. Välkommen att bli konfirmand i Linköping!

Under sommaren har många av Linköpings församlingar öppna
Sommarcaféer dit du är välkommen att dela fika, gemenskap och
kanske något trevligt program tillsammans. Varmt välkommen!

Sommarcaféer

Under sommaren har många av Linköpings församlingar öppna Sommarcaféer dit du är välkommen att dela fika, gemenskap och kanske något trevligt program tillsammans. Varmt välkommen!

Just nu hittar du vår kalender här!

Här hittar du aktuella tjänster som finns att söka i Linköping domkyrkopastorat

Lediga jobb

Här hittar du aktuella tjänster som finns att söka i Linköping domkyrkopastorat

Söndagen den 12 juni välkomnades tre nya präster och en ny diakon till tjänst i Svenska kyrkan i Linköpings domkyrka.

Präst- och diakonvigning

Sommaren är full av ljuva toner. Hitta dina guldkorn

Musik i sommar!

Sommaren är full av ljuva toner. Hitta dina guldkorn

Denna efterlängtade sommar, som för många människor innebär avkoppling och återhämtning, men så idyllisk ser inte verkligheten alltid ut.

Denna efterlängtade sommar...?

En tidning från åtta församlingar i Linköping

Liv & Längtan

En tidning från åtta församlingar i Linköping

Linköpings domkyrkopastorat består av åtta församlingar.

Församlingar

Linköpings domkyrkopastorat består av åtta församlingar.

Griftegården i Linköping

Griftegård

Griftegården i Linköping

Välkommen till Kyrkoförvaltningen!

Förvaltning

Välkommen till Kyrkoförvaltningen!

Kontakta oss

Kontakta oss

På förskolan Pärlan har vi under hösten och våren arbetat med ett projekt som handlar om mångkultur. Vi vill ge barnet erfarenhet av det svenska kulturarvet och har därför utgått från boken ”Kajsa Kavat hjälper mormor” av Astrid Lindgren.

Kajsa Kavat och mormor odlar!

– Jag var en av de där tonårstjejerna med ont i magen, dålig självbild och prestationsångest som man ofta läser om i tidningarna, berättar Thérèse Eriksson.

Till slut bröt ljuset igenom