Linköpings domkyrkopastorat Besöksadress: Ågatan 40 , 58222 Linköping Postadress: Box 2037, 58002 Linköping Telefon: +46(13)205000 E-post till Linköpings domkyrkopastorat

Mångfaldskören

Kören för dig som vill lära känna nya människor, sjunga sånger från världens alla hörn tillsammans med människor från hela världen. Inga förkunskaper krävs, alla är välkomna! Kören träffas cirka 10 gånger på en termin.

A choir for everybody who wishes to get to know new people, sing songs from different countries, alongside people from all over the world. No prior experience is required. The choire meets 10 times during the semester.

Jenni Skogsfors 0702-30 89 20
jenni.skogsfors@svenskakyrkan.se