Linköpings domkyrkopastorat Besöksadress: Ågatan 40 , 58222 Linköping Postadress: Box 2037, 58002 Linköping Telefon: +46(13)205000 E-post till Linköpings domkyrkopastorat

Finskspråkig verksamhet

Finskspråkigt församlingsarbete i Linköping. Suomenkielinen seurakuntatyö Linköpingissä.

tervetuloa ruotsin kirkoon

Svenska kyrkan finns också på finska - vi firar mässor och har vardagsträffar med bibelstudier och sång. Det finns även möjlighet för finskspråkiga förrättningar och samtal.

Ruotsin kirkon seurakuntatyötä on myös suomenkielellä. Linköpingissä vietetään jumalanpalveluksia tuomiokirkon Mariakappelissa kerran kuussa. On myös mahdollisuus suomenkielisiin toimituksiin ja keskusteluihin.

Finskspråkiga gudstjänster i Tomaskyrkan på månadens tredje vecka 13.30. Suomenkielinen jumalanpalvelus kuukauden kolmannella viikolla Tuomaskirkolla klo 13.30.

Olet aina tervetullut kirkkoon. Voit tulla kirkkoon sytyttämään kynttilän tai voit istahtaa kirkonpenkille ja olla hetki rauhassa. Voit tavata toisia vanhempia ja lapsia Avoimien ovien – tapaamisissa. Seurakunnissamme on yli  50 kohtaamispaikkaa lapsille ja nuorolle joka viikko. Haluaisitko laulaa kuorossa? On yli 50 kuoroa mitä voi valita. Haluatko viettää jumalanpalvelusta tai tarvitsetko jonkun jonka kanssa voi keskustella? Kirkko on avoin. Haluatko olla mukana ja tehdä maailmaamme inhimillisemmäksi? Kirkossa on mahdollisuus vaikuttaa. Haluatko olla mukana opintoryhmässä ja syventää tietojasi  tai luoda käsilläsi? Haluatko juoda kupin kahvia, keskustella hetken ja löytää uusia ystäviä? Kirkossa on monenlaisia kohtaamispaikkoja. On lounaita, kahviloita, keskustelupiirejä uskosta ja elämästä, kielikahviloita, ikonimaalausta, käsityöryhmiä, retriittejä, meditaatioita ja paljon muuta…

Linköpingin tuomiokirkkoseurakunta koostuu kahdeksasta seurakunnasta Linköpingingissä. Meidän perustehtävänämme on jumalanpalveluselämä, diakonia, lähetystyö ja opetus. Pastoraatissa o n 12 kirkkoa ja monia muita rakennuksia kuten seurakuntataloja ja hautauskappeleita. Seurakunta on vastuussa hautauksista Linköpingin kunnassa. Tuomiokirkkoseurakunta vastaa keskustan hautausmaista, Lilla Askan ja Landerydin hautausmaista.

Melkein 60 % seurakunnan asukkaista kuuluu Ruotsin kirkkoon.

Tervetuloa Linköpingin kirkkoihin. Skäggetorpin kirkko, Mikaelinkirkko Rydissä, Ansgarinkirkko Gottfridbergissä, Tanneforsin kirkko. Pyhän Marian kirkko Johannelundissa, Bergan kirkko, Vidingsjön kirkko, Landerydin kirkko, Pyhän Hansin kirkko, Hackeforstalo, Sairaalakirkko, Tuomaskirkko T1- alueella sekä Tuomiokirkko ja Pyhän Larsin kirkko keskustassa.

Välkommen/Tervetuloa!

Facebook: Kirkko - Linköping ja Motala