Linköpings domkyrkopastorat Besöksadress: Ågatan 40 , 58222 Linköping Postadress: Box 2037, 58002 Linköping Telefon: +46(13)205000 E-post till Linköpings domkyrkopastorat Webbplats

Finskspråkig verksamhet

Finskspråkigt församlingsarbete i Linköping Suomenkielinen seurakuntatyö Linköpingissä

Svenska kyrkan finns också på finska - vi firar mässor och har vardagsträffar med bibelstudier och sång. Det finns även möjlighet för finskspråkiga förrättningar och samtal.

Ruotsin kirkon seurakuntatyötä on myös suomenkielellä. Linköpingissä vietetään jumalanpalveluksia tuomiokirkon Mariakappelissa kerran kuussa. On myös mahdollisuus suomenkielisiin toimituksiin ja keskusteluihin.

De vackraste julsångerna

Lördag 3 dec 18.00 i Domkyrkan

Kauneimmat joululaulut la 3/12 Linköpingin tuomiokirkossa klo 18.00

Vi sjunger julsånger på två språk, sångledare kantor Mikko Rajala från Uppsala, cello och blockflöjtmusik, andakt av Anna Toivonen.

Laulamme joululauluja kahdella kielellä, kanttori Mikko Rajala laulunjohtajana, sello- ja nokkahuilumusiikkia, hartaus Anna Toivonen.

Julgudstjänst

Domkyrkans Mariakapell den 26 dec 15.00

Joulujumalanpalvelus 26/12 klo 15.00 Tuomiokirkon Mariakappelissa.

I januari börjar vi med gudstjänster i Tomaskyrkan den 15/1 13.30 och därefter den tredje veckan i månaden 13.30.

Tammikuussa aloitamme jumalanpalvelukset Tuomaskirkossa, (Rekrytg.1) 15/1 klo 13.30 ja jumalanpalvelukset jatkuvat siellä aina kuukauden kolmas sunnuntai klo 13.30.

Jämna veckor har vi bibelstudier i Gamla Domprostgården på tisdagar 14.00 (start 17/1) och på ojämna veckor därefter har vi sånggrupp.

Parittomilla viikoilla raamattupiiri Vanhassa pappilassa (17/1 lähtien) klo 14 ja parillisilla viikoilla lauluhetki.

Välkommen/Tervetuloa!

Anna Toivonen

Domkyrko, Finskspråkig verksamhet, Präst

Mer om Anna Toivonen…