Konfirmation i Linköping

Du är inte ensam om att fundera över livet. Välkommen att bli konfirmand i Linköping!

Vilka grupper finns det?

Här är alla konfirmandgrupper i Linköping samlade för 2022-2023.

Vad är konfirmation?

Varje år väljer över tusentals tonåringar att konfirmeras i Svenska kyrkan. För många blir konfirmationen en chans att få testa sina åsikter och värderingar.

Frågor och svar

Får alla bli konfirmerade? Måste jag tro på Gud för att vara konfirmand? Jag är inte döpt...?

Anledningar att konfirmeras

Det finns många anledningar att bli konfirmand - här är några :)

Gud, kompisar och tid att tänka!

– Jag hade hört av kompisar att det var kul att vara konfirmand och att man hittade på roliga saker, berättar Isak Jakobsson som tillsammans med kompisen Filip Björn är konfirmander i S:t Hans kyrka i Ekholmen.

Gymnasiekonfirmation

Går du på gymnasiet och vill konfirmeras? Då är det här gruppen för dig! Vi ses i en mindre grupp och lär känna varandra, kyrkan och kristen tro. Vi utgår från gruppens egna frågor och erfarenheter.

Ett par händer som håller i ord om livet och tron.

Katekumenat – samtal om tro och liv för vuxna

Söker du ett sammanhang där du som vuxen kan samtala och reflektera över livsfrågor och tro? Då kanske katekumenatet är något för dig. Vänder sig till vuxna som är nyfikna på eller söker en tro och som vill utforska vilka andliga upptäckter som kan göras inom kyrkan.