Linköpings domkyrkopastorat Besöksadress: Ågatan 40 , 58222 Linköping Postadress: Box 2037, 58002 Linköping Telefon: +46(13)205000 E-post till Linköpings domkyrkopastorat Webbplats

Mötesplatser

"I möten som är på riktigt, där jag får dela tro och liv med andra människor där vill jag vara."

Svenska kyrkan är en levande och öppen kyrka, full av mötesplatser. I våra kyrkor finns många platser för att växa, mogna och fördjupa sig. Tillfällen att möta varandra och Gud i cirklar och samtalsgrupper. I meditation, retreat, ikonmålning eller pilgrimsvandring.

Här hittar du mängder av olika mötesplatser i kyrkan

KATEKUMENAT

Söker du ett sammanhang där du som vuxen kan samtala och reflektera över livsfrågor och tro? Då kan katekumenat vara något för dig!

Det vänder sig till vuxna som är nyfikna, som söker och vill växa i tro.

Hur går det till?
I en mindre grupp får du dela din livshistoria, ställa frågor och kanske förändras – allt i din egen takt. Du får vägledning och undervisning utifrån dina frågeställningar. Katekumenatet kan leda fram till dop/konfirmation för den som önskar.

Kyrkkaffe

En naturlig mötesplats är Kyrkkaffet som serveras till självkostnadspris i samband med de flesta gudstjänster. Väl mött där!