Linköpings domkyrkopastorat Besöksadress: Ågatan 40 , 58222 Linköping Postadress: Box 2037, 58002 Linköping Telefon:+46(13)303500 E-post till Linköpings domkyrkopastorat

Gymnasiekonfirmation

Det här är en konfirmandgrupp för dig som går på gymnasiet men av någon anledning inte blev konfirmerad i ”8:an”.

Världen är helt fantastisk! Den är också oroväckande. Vi är hör om klimathot, hungersnöd, orättvisor, militära stormakter och krig. Vi är också en del av en värld full av godhet, medmänsklighet och engagemang för en trygg, hoppfull och inspirerande framtid. Som gymnasiekonfirmation har vi extra fokus på dessa frågor.

Gymnasiekonfirmation är till för dig som går på gymnasiet, men av någon anledning inte blev konfirmerad i ”8:an”. Vi ses en onsdag eftermiddag i månaden i Berga kyrka och åker på ett läger till Gransnäs 15-17 november. Under våren åker vi på en storstadsresa.

Kontakt: Frida Carlsson 0761-35 84 60
frida.carlsson@svenskakyrkan.se