Kyrkan på Universitetet

Linköping och Norrköping

Välkommen till LiU och till Kyrkan på universitetet (KPU)! Vi finns här för studenter och personal, för samtal och stöd i med- och motvind. Vi är präster och pastorer från Svenska kyrkan och frikyrkorna i Linköping och Norrköping. Vem du än är, oavsett bakgrund och identitet; religiös, sexuell, etnisk osv. är du välkommen! Klicka vidare för att veta mer.  Klicka nu på kontakt för att komma direkt till vår kontaktinfo. 

- Anders och Mattias

Till kyrkanpauniversitetet.nu

For infomation in English go to In English

Gilla oss på Facebook!

Bön & Lovsångsmässor

På de ekumeniska Bön & Lovsångsmässorna i Domkyrkan träffas människor från alla möjliga kyrkor och sammanhang den tredje fredagen i månaden 20.00. Och sen efteråt är det eftersits i någon av Linköpings kyrkor.

Livsviktigt

... är en föreläsningsserie som tar upp tänkvärda och livsnära ämnen.  Tolv gratis föreläsningar på tisdagskvällar i Domkyrkan 18.30-19.30 varje termin. Fika med smörgås kl. 19.30. Mässa kl. 20.00 - 20.40. Höstens datum är 6 september - 22 november 2022.

För kören och gemenskapen

När jag kom ny till Linköping som student hittade jag gemenskapen i kören Accentus. Det är en härlig stämning i kören. Och så är det ju kul att sjunga också. Speciellt med en så modern och blandad repetoar som Accentus har. / Rebecka

Student i domkyrkan

In English

Welcome to the University Chaplaincy at Linköping University