Kyrkan på Universitetet

Linköping och Norrköping

Välkommen till LiU och till Kyrkan på universitetet (KPU)! Vi finns här för studenter och personal, för samtal och stöd i med- och motvind. Vi är präster och pastorer från Svenska kyrkan och frikyrkorna i Linköping och Norrköping. Vem du än är, oavsett bakgrund och identitet; religiös, sexuell, etnisk osv. är du välkommen! Klicka vidare för att veta mer.  Klicka nu på kontakt för att komma direkt till vår kontaktinfo. 

- Anders och Mattias

Till kyrkanpauniversitetet.nu

For infomation in English go to In English

Gilla oss på Facebook!

Bön & Lovsångsmässor

På de ekumeniska Bön & Lovsångsmässorna i Domkyrkan träffas människor från alla möjliga kyrkor och sammanhang. Fredagar 20.00 vid sju tillfällen under året. 

Livsviktigt hösten 2023

Livsviktigt är en föreläsningsserie som tar upp tänkvärda och livsnära ämnen. Tolv gratis föreläsningar på tisdagskvällar i Domkyrkan 18.30-19.30 varje termin. Fika med smörgås 19.30. Mässa 20.00-20.40. Höstens datum är 5 september- 21 november, se föreläsare nedan. Folder finns i Domkyrkan. Se även bokcirkeln "Livsviktigt läser" nedan.

För kören och gemenskapen

När jag kom ny till Linköping som student hittade jag gemenskapen i kören Accentus. Det är en härlig stämning i kören. Och så är det ju kul att sjunga också. Speciellt med en så modern och blandad repetoar som Accentus har. / Rebecka

Student i domkyrkan

In English

Welcome to the University Chaplaincy at Linköping University