Linköpings domkyrkopastorat Besöksadress: Ågatan 40 , 58222 Linköping Postadress: Box 2037, 58002 Linköping Telefon: +46(13)205000 E-post till Linköpings domkyrkopastorat Webbplats

Präster och pastorer

Här hittar du kontaktuppgifter för oss som arbetar med Kyrkan på Universitetet.

Here is information about our chaplains and how to contact them.

Söker du efter olika kristna studentgrupper som finns vid Linköpings universitet kan du skicka ett mail eller ringa oss och vi kan hjälpa dig att hitta de grupper som finns.

THERÉSE PERSSON

Jag arbetar som studentpräst på Linköpings universitet och träffas på Medicinska fakulteten & Campus Valla. Jag har mitt arbetsrum på Medicinska fakulteten bredvid Consensus högst upp i Kårhuset Örat och på Valla i Kårallen, plan 3 längst bort i korridoren. Jag hör hemma i Domkyrkoförsamling.

Mobil: 070 - 230 89 20 & e-post: therese.persson@liu.se

DOUGLAS SCOTT

I am a campus minister for the Church of Sweden (Lutheran) at Campus Valla.  I have my room in Kårallen on the 3rd floor, at the end of the hall.  I also work out of Mikaelskyrkan in Ryd, the "wooden red church" near Ryd centrum.

Jag arbetar som studentpräst och träffas på Campus Valla. Jag har mitt arbetsrum på Kårallen, plan 3 längst bort i korridoren. Jag hör hemma i Ryds församling, Mikaelskyrkan.

Mobil: 070 - 348 28 70 & e-post: douglas.scott@liu.se

STAFFAN J HEJDEGARD

Jag arbetar som studentpastor på Linköpings universitet vid Medicinska fakulteten & Campus Norrköping. Träffas efter överenskommelse.

Mobil: 070 - 863 02 63 & e-post: staffan.hejdegard@liu.se

STUDENTPRÄST - CAMPUS NORRKÖPING

Mikael Billemar börjar som studentpräst 15 augusti 2017.