Linköpings domkyrkopastorat Besöksadress: Ågatan 40 , 58222 Linköping Postadress: Box 2037, 58002 Linköping Telefon: +46(13)205000 E-post till Linköpings domkyrkopastorat

Präster och pastorer

Här hittar du kontaktuppgifter för oss som arbetar med Kyrkan på Universitetet.

Here is information about our chaplains and how to contact them.

Söker du efter olika kristna studentgrupper som finns vid Linköpings universitet kan du skicka ett mail eller ringa oss och vi kan hjälpa dig att hitta de grupper som finns.

DOUGLAS SCOTT

I am a campus minister for the Church of Sweden (Lutheran) at Campus Valla.  I have my room in Kårallen on the 3rd floor, at the end of the hall.  I also work out of Mikaelskyrkan in Ryd, the "wooden red church" near Ryd centrum.

Jag arbetar som studentpräst och träffas på Campus Valla. Jag har mitt arbetsrum på Kårallen, plan 3 längst bort i korridoren. Jag hör hemma i Ryds församling, Mikaelskyrkan.

Mobil: 070 - 348 28 70 & e-post: douglas.scott@liu.se

MARIA NOGENMYR

Jag är studentpräst och träffas på Kårhuset Örat, Campus US.  Varmt välkommen att ta kontakt!

Mobil: 072-574 02 42 & e-post: Maria Nogenmyr

STAFFAN J HEJDEGARD

Jag arbetar som studentpastor på Linköpings universitet vid Medicinska fakulteten & Campus Norrköping. Träffas efter överenskommelse.

Mobil: 070 - 863 02 63 & e-post: staffan.hejdegard@liu.se