Linköpings domkyrkopastorat Besöksadress: Ågatan 40 , 58222 Linköping Postadress: Box 2037, 58002 Linköping Telefon:+46(13)303500 E-post till Linköpings domkyrkopastorat

Ung musikplats

Sidan är under uppbyggnad! Här är sidan för Ung musikplatsprojektet

Beskrivning av projektet

Vilka är vi?

Här följer en kort presentation av Lovisa och Alexandra, vilka vi är och i vilka verksamheter vi fokuserar.

Verktygslåda

Här lägger vi upp en del utav de metoder och arbetssätt vi använder oss av. Roligt om det också kan inspirera andra! Här finns även ryggsäcken, dvs den kunskap vi önskar dela med oss utav under några år för barn och ungdom, vad de får med sig.

Kurser

Här fylls det på med vilka kurser vi kan erbjuda och en kort presentation av dem.

Lovisa Alinder

Musiker - organist , Domkyrkoförsamlingen