En tanke och en ton

Ta del av en kort tanke inför helgen följt av ett musikaliskt inslag. En tanke och en ton sänds varje lördag 18.00 på Facebook och på den här webbsidan som en digital helgsmål.

Bach – digitala konserter

Här publiceras de digitala konserterna. De läggs ut efterhand. (Obs! Man kan behöva ladda om sidan för att de ska visas!)

Eftersnack

Som ett digitalt kyrkkaffe – en möjlighet att ses och prata digitalt. Har uppehåll under sommaren och i höst ses vi förhoppningsvis i domkyrkan för kyrkkaffe och samtal.

Livsviktigt våren 2023

Livsviktigt är en föreläsningsserie som tar upp tänkvärda och livsnära ämnen.  Tolv gratis föreläsningar på tisdagskvällar i Domkyrkan kl. 18.30-19.30 varje termin. Fika med smörgås kl. 19.30. Mässa kl. 20.00 - 20.40. Vårens datum är 24 januari - 11 april 2023.