Linköpings domkyrkopastorat Besöksadress: Ågatan 40 , 58222 Linköping Postadress: Box 2037, 58002 Linköping Telefon: +46(13)205000 E-post till Linköpings domkyrkopastorat

Musik

Musiken spelar en stor roll i många människors liv. Den har en självklar och viktig roll även i Landeryds församling. Här har vi ett rikt program av musikgudstjänster och konserter (se kalendern). Välkommen att njuta av musiken genom att lyssna eller delta aktivt.

Bibeln talar om att sjunga och spela till Herrens ära och detta vill vi ha som mål för församlingens musicerande. Om du spelar något instrument och vill delta, hör av dig till någon av våra musiker. Du är också välkommen att vara med i någon av våra körer, som alla regelbundet medverkar i våra gudstjänster. Vuxenkörerna övar på tisdagkvällar och barnkörerna olika dagar i veckan beroende på ålder.

Läs mer i foldern Kyrkfönstret, som finns att ladda ner på församlingssidan.