Linköpings domkyrkopastorat Besöksadress: Ågatan 40 , 58222 Linköping Postadress: Box 2037, 58002 Linköping Telefon: +46(13)205000 E-post till Linköpings domkyrkopastorat

Akademi för kyrka och kultur i Linköpings stift

Samtal i mötet mellan kyrka, kultur, samhälle och vetenskap.

Föreläsning och årsmöte

”Konstens sakrament”
John Sjögren, kulturskribent (bl. a. SvD) och författare, föreläser om skönhetsupplevelser i konsten, litteraturen och musiken, som för honom också blivit upplevelser av gudsnärvaro

Tid: söndagen den 14/10 kl 15.00
Plats: S:t Lars kyrka, Linköping

Efter föreläsningen bjuds medlemmar in till årsmötesförhandlingar i S:t Lars kyrka. Dagordning, verksamhetsberättelse, bokslut och revisionsberättelse delas ut på plats.

Varmt välkomna!

om oss

Akademi för kyrka och kultur i Linköpings stift vill verka för ett gränsöverskridande tankeutbyte genom föreläsningar och samtal i mötet mellan kyrka, kultur, samhälle och vetenskap. Akademin bildades 1987.

Länk till tidigare program (PDF)

Medlemskap

Du blir medlem genom att sätta in 100:- på pg 654380-45. Glöm inte att uppge namn och adress!

Styrelsen för 2018

Jonny Karlsson, ordförande