Hackeforsgården

Samlingsplatsen på höjden

Hackeforsgården byggdes 1980 på Askhagsvägen 8 för att vara en verksamhetsgård för församlingens östra delar. Den ligger vackert på en höjd och fungerar bra både för fest och vardag. Eftersom Landeryds kyrka ligger lite utanför staden har Hackeforsgården blivit den plats där veckans verksamheter bedrivs. Sedan 2008 finns här även ett kapell.

Gården går att låna till kalas i samband med gudstjänster i någon av våra kyrkor. Då bokar du via pastorsexpeditionen 013-303550. I mån av plats kan man boka lokalen även för andra tilldragelser, vilket då sker via församlingsexpeditionen 013-303800. Dock följer vi Folkhälsomyndighetens rekommendationer i dess Corona-tider, så deltagarantalet är begränsat.

Välkommen till Hackeforsgården!