Linköpings domkyrkopastorat Besöksadress: Ågatan 40 , 58222 Linköping Postadress: Box 2037, 58002 Linköping Telefon: +46(13)205000 E-post till Linköpings domkyrkopastorat

Hackeforsgården

Samlingsplatsen på höjden

Hackeforsgården byggdes 1980 på Askhagsvägen 8 för att vara en verksamhetsgård för församlingens östra delar. Den ligger vackert på en höjd och fungerar bra både för fest och vardag. Eftersom Landeryds kyrka ligger lite utanför staden har Hackeforsgården blivit den plats där veckans verksamheter bedrivs. Sedan 2008 finns här även ett kapell.

Gården går att låna till kalas och minnesstunder i samband med gudstjänster i någon av våra kyrkor. Då bokar du via pastorsexpeditionen 205900. (Tyvärr finns det inte möjlighet att hyra gården vid något annat tillfälle.)

Välkommen till Hackeforsgården!