Skäggetorps församling

Välkommen till Skäggetorps församling. Vi vill vara en öppen gemenskap för alla åldrar. Där vi genom en levande dialog vill tjäna världen genom Jesus Kristus.

Mässor och morgonböner

Sön 10.00      Mässa med Skattkistan och Barnens samling
Tis 18.30        Kvällssmässa
Tis-fre 08.50 Morgonbön

Vi håller avstånd och är rädda om varandra genom att stanna hemma om vi inte känner oss friska.

Skäggetorpsträffen måndag 28 november 14:00

Julpyssel och adventssånger med Skäggetorpskören

Första Advent 27 november 10:00

Mässa med Skäggetorpskören, Barnkören, Instrumentalister: Lina Carlsson Blixt, Christina Varenius, tvärflöjt. Andreas Josephson, cello. Efter Mässan, Kyrkkaffe och försäljning till förmån för ACT-Svenska kyrkan

Någon bär en luciakrona med tända ljus.

Vill du vara med i årets Luciakör i Skäggetorps kyrka den 13 december 18:00?

Vi övar tre gånger, 22, 29 nov och 5 dec Anmälan och information: Karin Alinder 013-30 39 92

Lectio Divina - Bibelsamtal

onsdagar 10:00-11:00

Öppettider i Skäggetorps kyrka

Välkommen till Skäggetorps kyrka

Så blir du medlem i Svenska kyrkan

Du kan bli medlem i Svenska kyrkan oavsett om du har varit medlem tidigare eller inte. Här finns alltid en plats för dig.

Predikningar

Här hittar du predikningar från Skäggetorps kyrka både på svenska och arabiska.

Församlingsinstruktion

Församlingsinstruktionen berättar om verksamheten i våra församlingar i stan. Du kan läsa den här.

Framtiden bor hos oss

Nätverket "Framtiden bor hos oss" samlar distrikt och församlingar i Svenska kyrkan i mångreligiösa och mångkulturella stadsdelar. Hos oss tar det nya samhället och den nya kyrkan form.

Förskolan Pärlan

Välkommen till förskolan Pärlan. Förskolan drivs av Svenska kyrkan, Linköpings Domkyrkopastorat, Skäggetorps församling.

Kyrka för fairtrade

Hurra! Nu är vi Kyrka för Fairtrade! Svenska kyrkan i Linköping har länge arbetat med Fairtrade och nu har ansökan om certifiering som Kyrka för Fairtrade godkänts.

Nu kan du boka dop på webben

Nu kan du boka dop på webben För att underlätta för föräldrar, men även för andra som vill döpas, så blir det nu möjligt att boka dop via vår bokningskalender på webben.