Linköpings domkyrkopastorat Besöksadress: Ågatan 40 , 58222 Linköping Postadress: Box 2037, 58002 Linköping Telefon: +46(13)205000 E-post till Linköpings domkyrkopastorat

Berga församling

Vi vill finnas till för alla i både högtid och vardag. Vi har två kyrkor i församlingen: Berga kyrka och Vidingsjö kyrka. Här finns det gruppverksamhet i alla åldrar, allt från Öppen förskola och skolbarnsverksamhet till sopplunch och pensionärsträffar.

Gudstjänster
Vi firar mässa varje söndag i Berga kyrka kl. 10.00 och i Vidingsjö kyrka kl. 16.00. (För övriga gudstjänster se kalender eller månadsblad).

Café
Vi har café i Vidingsjö kyrkby på tisdagar kl. 15.00 och smörgåscafé i Berga kyrka på onsdagar kl. 10.00. I Berga kyrka har vi kyrktorgskaffe tisdagar (ojämna veckor), torsdagar och fredagar.

Vill du få kontakt med församlingen eller är nyfiken på någon aktivitet, så kom in och prata med någon av oss eller ring 013-20 51 20 / 20 51 13.

Välkommen till din kyrka!