Linköpings domkyrkopastorat Besöksadress: Ågatan 40 , 58222 Linköping Postadress: Box 2037, 58002 Linköping Telefon: +46(13)205000 E-post till Linköpings domkyrkopastorat

Berga församling

Vi vill finnas till för alla i både högtid och vardag. Vi har två kyrkor i församlingen: Berga kyrka och Vidingsjö kyrka. Här finns det mötesplatser för alla åldrar, allt från öppen förskola och skolbarnsverksamhet till sopplunch och pensionärsträffar.

Gudstjänster
Vi firar mässa varje söndag i Berga kyrka 10.00 och i Vidingsjö kyrka 16.00. (För övriga gudstjänster se kalender eller månadsblad).

Café
Vi har café i Vidingsjö kyrkby på tisdagar 15.00 och smörgåscafé i Berga kyrka på onsdagar 9.30. I Berga kyrka har vi kyrktorgskaffe tisdagar (ojämna veckor), torsdagar och fredagar.

Vill du få kontakt med församlingen så kom in och prata med någon av oss eller ring 013-20 51 20 / 20 51 13.

Välkommen till din kyrka!