Johannelunds församling

Våra värdeord är substans, gemenskap, delaktighet och trygghet.

Välkommen till Johannelunds församling

Sankta Maria i Johannelund - kyrkan
Vi har morgonbön i kyrkan varje tisdag kl 9. Onsdagarna är det promenad kl 14-ca15.30. Se affischering. På söndagarna är kyrkan öppen mellan 10-13 och då finns präst och musiker där. Man kan önska psalmer som vi sjunger tillsammans. Kom ihåg att hålla avståndet och var noga med handhygienen. Övrig tid försöker vi ha öppet så mycket som det bara går. Skylt står utanför kyrkan då det öppet. Reservation vid förändring.

Herren är min herde

Mariagården
Välkommen till Mariagården, Johannelunds församlings församlingshem i Johannelunds Centrum. Vi håller öppet måndag - torsdag, säkrast under telefontiden.

Församlingsexpeditionen 013-30 39 50
Måndag-Torsdag 14.00-15.30.
Fredagar stängt

Här hittar du predikningar från Johannelund

Predikningar Johannelund

Här hittar du predikningar från Johannelund

i Sankta Maria i Johannelund

Tänd ett ljus, be en bön

i Sankta Maria i Johannelund

Samling utanför kyrkan

Promenera onsdagar 14-ca 15.30

Samling utanför kyrkan

Hur blir det?

Sommaren-Hösten 2020

Hur blir det?

Just nu kan vi inte samlas till gudstjänst i våra kyrkor i Linköpings domkyrkopastorat, men vi sänder ett antal gudstjänster och musikupplevelser på Facebook och webben. En del av det som sänds samlar vi här.

Digital musik och gudstjänster