Foto: Royne Mercurio

Ryds församling

Välkommen till Mikaelskyrkan!

Mikaelskyrkan är öppen för alla. Den är en levande mötesplats för många människor i olika åldrar, från olika länder, med olika språk och olika syn på den kristna tron. Här möts barn, familjer, ungdomar, studenter och vuxna i samtal, grupper, musikverksamhet, enskild andakt och gudstjänst. Gudstjänsten är centrum, en plats där vår gemenskap med Gud och varandra stärks. Mikaelskyrkan vill vara en mötesplats mellan himmel och jord.

Sommarcafé i Mikaelskyrkan

Onsdagar 14.00 vecka 25-32 (ej vecka 30). Vid fint väder är vi utomhus.

Kontakt

Här finns kontaktuppgifter till kyrkan och alla anställda

Gudstjänster och öppettider

Här hittar du gudstjänster och öppettider i Mikaelskyrkan

Att göra i kyrkan

I Mikaelskyrkan finns mötesplatser för alla åldrar. Välkommen att hitta ditt sammanhang. Du är alltid välkommen till Mikaelskyrkan om du vill veta mer, om du vill prata med någon, läsa en tidning eller stilla dig en stund och tända ett ljus!

Torsdagslunch

Varje torsdag serverar vi lunch 12.00. Lunchen kostar 40 kr (swish). Andakt för den som vill 11.50. Höstterminens första Torsdagslunch serveras den 22 augusti.

Café Kom Som Du Är

Vi träffas på onsdagar 14.00-16.00 precis som vi är och mår just den dagen. Vi pysslar, pratar, fikar, handarbetar eller något annat vi kommer på är trevligt. Ibland blir det lite extraprogram kring något tema. Kostnadsfritt och utan anmälan för alla åldrar. Höststart 2024: 4 september 14.00

Om församlingen

Tillsammans är vi Svenska kyrkan i Ryd

Kika på vår kyrka

Mikaelskyrkan

Diakoni

Behöver du någon att prata med eller få stöd i tillvaron?