Mikaelskyrkan
Foto: Royne Mercurio

Ryds församling

Välkommen till Mikaelskyrkan!

Julkonsert med Gospelkören Agape

Mikaelskyrkan 10 dec 18.00, välkomna!

Barnens luciatåg

Mikaelskyrkans barnkörer och Barntimmebarnen lussar för oss. Välkommen!

Ljusstöpar drop-in 29 nov 14.00-18.00

Välkommen till den årliga ljusstöpardrop-in dagen. Var med så länge du själv vill. Fika med lussebullar finns. Och julmusik! Välkommen!

Humlan, en mötesplats för barn 0-5 år tillsammans med vuxen

Vi träffas i Mikaelskyrkan varje torsdag 13-15.00 med start den 24 augusti. Mellan 12-13.00 finns det möjlighet att äta vegetarisk soppa och för barn som inte gillar soppa finns det pannkakor (kostnad 30 kr/vuxen och gratis för barn). 13.00 startar Humlan och det här är ett smakprov på vad vi gör: Fika (kyrkan bjuder), pyssel, lektips, sångstund, babymassage. Om du har förslag på innehåll försöker vi ordna det. Välkomna till Humlan! //Kristina och Eva (diakon samt pedagog).

När är Mikaelskyrkan öppen?

Här hittar du öppettiderna.

Gospelkören Agape

Är du sugen på att testa gospel? Kom ett par gånger och sjung med oss så får vi se om vi matchar med varandra! Karin Svenbrandt: 013-177744 (kvällstid), karin.agape@gmail.com. Josefine Johansson: 0702-102369, josefine.johansson30@gmail.com. Facebook: www.facebook.se/gospelkorenagape

Församlingsinstruktion

Församlingsinstruktionen berättar om verksamheten i våra församlingar i stan. Du kan läsa den här.

Nu kan du boka dop på webben

För att underlätta för föräldrar, men även för andra som vill döpas, så blir det nu möjligt att boka dop via vår bokningskalender på webben.

Det svänger om gospelkören Agape

– Att sjunga gospel ger en enorm kick, man blir väldigt glad och taggad. Och även om det är en måndagskväll så orkar man hela veckan sen, säger Josefine Johansson som är en av körledarna i gospelkören Agape.

Mikaelskyrkan är öppen för alla. Den är en levande mötesplats för många människor i olika åldrar, från olika länder, med olika språk och olika syn på den kristna tron. Här möts barn, familjer, ungdomar, studenter och vuxna i samtal, grupper, musikverksamhet, enskild andakt och gudstjänst. Gudstjänsten är centrum, en plats där vår gemenskap med Gud och varandra stärks. Mikaelskyrkan vill vara en mötesplats mellan himmel och jord.

Diakoni

För att läsa mer om Diakonin i Mikaelskyrkan, klicka här!