Linköpings domkyrkopastorat

Prata med oss

Kontakt

Linköpings domkyrkopastorat Besöksadress: Ågatan 40 , 58222 Linköping Postadress: Box 2037, 58002 Linköping Telefon: +46(13)205000 E-post till Linköpings domkyrkopastorat Webbplats

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Till innehållet

Ansgarskyrkan - Gottfridsbergs församling

Välkommen till Gottfridsbergs församling och EFS i Linköping! Öppenhet - gemenskap - fördjupning


Titta i kalendern längre ner på sidan eller klicka på bilden så kan du ladda ner vårt programblad!

Händer i Ansgarskyrkan

Titta i kalendern längre ner på sidan eller klicka på bilden så kan du ladda ner vårt programblad!

"Att bygga församling". Andra fristående delen i Ansgarskyrkans kurs om församlingen. Välkommen söndag  13 november kl 14-17. Klicka på bilden för att se Daniels snygga reklamfilm!

Församlingskursen!

"Att bygga församling". Andra fristående delen i Ansgarskyrkans kurs om församlingen. Välkommen söndag 13 november kl 14-17. Klicka på bilden för att se Daniels snygga reklamfilm!

Samarbetsrådets bön i oktober: 
Tack Gud för att vi får räkna med dig i vår vardag, och att du delar den med oss, är med oss när vi går till jobbet, handlar, städar lagar mat och diskar.

Vi ber om fler möjligheter att mötas i en liten livsnära gemenskap  där vi kan bilda smågrupper.
Tack för att det finns olika möjligheter till samtal om det som är viktigt och där vi kan dela tro och liv med varandra.

Be med Ansgarskyrkan

Samarbetsrådets bön i oktober: Tack Gud för att vi får räkna med dig i vår vardag, och att du delar den med oss, är med oss när vi går till jobbet, handlar, städar lagar mat och diskar. Vi ber om fler möjligheter att mötas i en liten livsnära gemenskap där vi kan bilda smågrupper. Tack för att det finns olika möjligheter till samtal om det som är viktigt och där vi kan dela tro och liv med varandra.

Välkommen till söndagsskolan. Varje söndag för barn från 4 år. Gulliver hälsar alla barn välkomna!

Söndagsskolan

Välkommen till söndagsskolan. Varje söndag för barn från 4 år. Gulliver hälsar alla barn välkomna!

Lördag 12 november kl. 18.00. Tin mörk, projektledare och inspiratör för nätverket Nya sätt att vara kyrka. Hur möter vi människor i vår närhet med evangeliet? 
God mat, inspiration, samtal och bön

Missionskväll i november

Lördag 12 november kl. 18.00. Tin mörk, projektledare och inspiratör för nätverket Nya sätt att vara kyrka. Hur möter vi människor i vår närhet med evangeliet? God mat, inspiration, samtal och bön

Ansgarskyrkan är en samarbetskyrka där Gottfridsbergs församling och EFS missionsförening i Linköping gemensamt ansvarar för församlingslivet. Ansgarskyrkan vill erbjuda en mötesplats och en växtplats för tro, hopp och kärlek. Här på vår webbplats hittar du information om gudstjänster, grupper, aktiviteter och andra mötesplatser.

Den vision och de värderingar som ligger till grund för vår gemenskap beskriver vi i Gottfridsbergs församling - vision och värderingar