Linköpings domkyrkopastorat Besöksadress: Ågatan 40 , 58222 Linköping Postadress: Box 2037, 58002 Linköping Telefon: +46(13)205000 E-post till Linköpings domkyrkopastorat Webbplats

Ansgarskyrkan - Gottfridsbergs församling

Välkommen till Gottfridsbergs församling och EFS i Linköping!

Vår hemsida är under uppbyggnad!

Nu i sommar firar vi vår söndagsmässa 10:00

Sommarcafé på tisdagar och torsdagar från 14:00

Varmt välkommen till din kyrka i Gottfridsberg!

Här kan du läsa och ladda ner vårt programblad!

Händer i Ansgarskyrkan

Här kan du läsa och ladda ner vårt programblad!

Tisdagar och torsdagar 14:00-16:00

Vi börjar med en andakt i kyrksalen 14:00

Sommarcafé i Ansgarskyrkan

Tisdagar och torsdagar 14:00-16:00 Vi börjar med en andakt i kyrksalen 14:00 därefter är det fika och härlig gemenskap med sommarens sånger och olika framträdanden. Tillsammans skapar vi en härlig gemenskap. Varmt välkommen

Välkommen till gårdsfest 14:00-17:00!
Alla är välkomna och allt kan hända!

Gårdsfest vid ansgarskyrkan 21 augusti

Välkommen till gårdsfest 14:00-17:00! Alla är välkomna och allt kan hända!

I år kommer vi få besök av Kerstin Oderhem (distriktsföreståndare i EFS sydöst) med familj. Planera in denna helg!

Församlingshelg på Stegeborg 24-25 september

Medverkande Jan Sköld och Kerstin Oderhem
14:00 Bön i Ansgarskyrkan och på andra platser i Gottfridsberg
19:00 Undervisning, bön och lovsång
21:00 Completorium (aftonbön) i kyrksalen

Bönedag tordagen den 25 augusti

Medverkande Jan Sköld och Kerstin Oderhem 14:00 Bön i Ansgarskyrkan och på andra platser i Gottfridsberg 19:00 Undervisning, bön och lovsång 21:00 Completorium (aftonbön) i kyrksalen

Upplägg:
 09:00 med frukost som finns att köpa för en billig peng.
 Därefter lyssnar vi till ett intressant föredrag om Rosenius.
 11:00 firar vi vår söndagsmässa

Program:
 2 okt. Vem var Rosenius? Kjell O Lejon
 9 okt Rosenius som teolog Daniel Svensson
 16 okt Rosenius som själavårdare Lars Olov Eriksson
 23 okt Rosenius missionsmannen

Vi vill att ALLA ska känna sig varmt välkomna till Ansgarskyrkan!

Rosenius 200 år

Under hösten kommer vi ha fyra föredrag om Carl-Olof Rosenius som i år fyller 200 år. Upplägg: 09:00 med frukost som finns att köpa för en billig peng. Därefter lyssnar vi till ett intressant föredrag om Rosenius. 11:00 firar vi vår söndagsmässa Program: 2 okt. Vem var Rosenius? Kjell O Lejon 9 okt Rosenius som teolog Daniel Svensson 16 okt Rosenius som själavårdare Lars Olov Eriksson 23 okt Rosenius missionsmannen Vi vill att ALLA ska känna sig varmt välkomna till Ansgarskyrkan!

Ansgarskyrkan är en samarbetskyrka där Gottfridsbergs församling och EFS missionsförening i Linköping gemensamt ansvarar för församlingslivet. Ansgarskyrkan vill erbjuda en mötesplats och en växtplats för tro, hopp och kärlek. Här på vår webbplats hittar du information om gudstjänster, grupper, aktiviteter och andra mötesplatser.

Den vision och de värderingar som ligger till grund för vår gemenskap beskriver vi i Gottfridsbergs församling - vision och värderingar