Linköpings domkyrkopastorat Besöksadress: Ågatan 40 , 58222 Linköping Postadress: Box 2037, 58002 Linköping Telefon: +46(13)205000 E-post till Linköpings domkyrkopastorat Webbplats

Ansgarskyrkan - Gottfridsbergs församling

Välkommen till Gottfridsbergs församling och EFS i Linköping!

Här kan du läsa och ladda ner vårt programblad!

Händer i Ansgarskyrkan

Här kan du läsa och ladda ner vårt programblad!

Söndagsskolan har börjat! Varje söndag för alla barn från 4 år. Gulliver hälsar välkommen!

Söndagsskolan

Tack alla jobbare och besökare!

Vilken härlig gårdsfest!

Tack alla jobbare och besökare!

I år kommer vi få besök av Kerstin Oderhem (distriktsföreståndare i EFS sydöst) med familj. Planera in denna helg!

Församlingshelg på Stegeborg 24-25 september

Diakonins månad handlar om psykisk ohälsa hos ungdomar. Anna Sjögren, Annika Kihlberg och Sofia Bergholtz. Frukostmöte kl. 09.00 med Lena Petersson om att leva med Aspergers syndrom.

Temamässa "Från mörker till ljus", söndag 11 september kl. 11.00

Upplägg:
 09:00 med frukost som finns att köpa för en billig peng.
 Därefter lyssnar vi till ett intressant föredrag om Rosenius.
 11:00 firar vi vår söndagsmässa

Program:
 2 okt. Vem var Rosenius? Kjell O Lejon
 9 okt Rosenius som teolog Daniel Svensson
 16 okt Rosenius som själavårdare Lars Olov Eriksson
 23 okt Rosenius missionsmannen

Vi vill att ALLA ska känna sig varmt välkomna till Ansgarskyrkan!

Rosenius 200 år

Under hösten kommer vi ha fyra föredrag om Carl-Olof Rosenius som i år fyller 200 år. Upplägg: 09:00 med frukost som finns att köpa för en billig peng. Därefter lyssnar vi till ett intressant föredrag om Rosenius. 11:00 firar vi vår söndagsmässa Program: 2 okt. Vem var Rosenius? Kjell O Lejon 9 okt Rosenius som teolog Daniel Svensson 16 okt Rosenius som själavårdare Lars Olov Eriksson 23 okt Rosenius missionsmannen Vi vill att ALLA ska känna sig varmt välkomna till Ansgarskyrkan!

Ansgarskyrkan är en samarbetskyrka där Gottfridsbergs församling och EFS missionsförening i Linköping gemensamt ansvarar för församlingslivet. Ansgarskyrkan vill erbjuda en mötesplats och en växtplats för tro, hopp och kärlek. Här på vår webbplats hittar du information om gudstjänster, grupper, aktiviteter och andra mötesplatser.

Den vision och de värderingar som ligger till grund för vår gemenskap beskriver vi i Gottfridsbergs församling - vision och värderingar