Landeryds församling

En plats där livets frågor tas på allvar och där Jesus Kristus är centrum.

Församlingen firar gudstjänst igen

Fr Just nu får man vara upp till 50 pers i församlingens kyrkor med angivna platser. Ingen föranmälan. Efter 29 september blir det troligen plats för fler.

Gudstjänsttiderna sep-maj ser normalt ut så här:

Onsdagar 18.30 Mässa i S:t Hans kyrka
Fredagar 09.00 Mässa i S:t Hans kyrka
Söndagar 10.00 Högmässa i Landeryds kyrka
Söndagar 11.00 Högmässa i S:t Hans kyrka

Om du scrollar ner hittar du församlingens nyhetsbrev, öppettider, höstens TillTro med bl a öppna onsdagsföreläsningar och psalmträffar, kontaktinfo till präst och diakon om du behöver samtala med någon, en kalender mm.

Aktuell information finns också på församlingens anslagstavlor, på Facebooksidan, i appen Kyrkguiden samt i Corren.

KyrkNytt

KyrkNytt är ett brev om församlingsangelägenheter, som tillsammans med kommunikationen i samband med gudstjänster och kyrkkaffen vill bidra till att kyrkfolket känner sig delaktiga.

Från och med nu kommer Kyrknytt ut lite fler gånger om året, närmare bestämt ungefär en gång i månaden. Brevet ges ut i digital form, dvs det är gjort för att i första hand läsas som e-post.

Prenumerera på nyhetsbrevet genom att klicka på länken nedan. Om du inte har epost kan du be att få hämta en utskrift av nyhetsbrevet i någon av våra kyrkor.

Prenumerera här!

Eller läs här:

September 2021

Landeryds församling ligger i södra Linköping på gränsen mellan stad och land. Här bor ca 11 000 medlemmar i Svenska kyrkan som kan möta Gud och varandra bland annat i någon av våra två kyrkor, Landeryd och S:t Hans, eller i Hackeforsgården.

Högmässa firas i vanliga fall varje sön- och helgdag, kl 10 i Landeryds kyrka och kl 11 i S:t Hans kyrka. (Under juni-augusti gäller sommartiderna kl 18 i Landeryd och kl 10 i S:t Hans - men det kan komma att ändras på kort varsel). Grupper och mötesplatser för olika åldrar och intressen finns både i Ekholmen och i Hackefors. Många är engagerade på olika sätt och det finns alltid både plats för och behov av flera.