Linköpings domkyrkopastorat Besöksadress: Ågatan 40 , 58222 Linköping Postadress: Box 2037, 58002 Linköping Telefon: +46(13)205000 E-post till Linköpings domkyrkopastorat

Landeryds församling

En plats där livets frågor tas på allvar och där Jesus Kristus är centrum.

Fredagen 24 nov 14.00 berättar den danske munken Broder Theodor från Assisi om sitt liv i S:t Hans kyrka i Ekholmen.

Broder Theodor i S:t Hans kyrka

Johan Christensson, tenor
Susanne Edlund, sopran
Musiker ur SON

Dirigent Annika Blohm

Musikgudstjänst 18 nov i S:t Hans kyrka 18.00

S:t Hanskören sjunger tillsammans med instrumentalister och solister Svensk Mässa nr 1 av artonhundratalskompositören Elfrida Andrée. Verk av andra kvinnliga tonsättare framföres också. Johan Christensson, tenor Susanne Edlund, sopran Musiker ur SON Dirigent Annika Blohm

Biljettförsäljning från första advent

Luciakonsert i Landeryds kyrka

Biljettförsäljning från första advent

Landeryds församling ligger i södra Linköping på gränsen mellan stad och land. Här bor ca 11 000 medlemmar i Svenska kyrkan som kan möta Gud och varandra bland annat i någon av våra två kyrkor, Landeryd och S:t Hans, eller i Hackeforsgården.

Högmässa firas varje sön- och helgdag, kl 10 i Landeryds kyrka och kl 11 i S:t Hans kyrka. Grupper och mötesplatser för olika åldrar och intressen finns både i Ekholmen och i Hackefors. Många är engagerade på olika sätt och det finns alltid både plats för och behov av flera.