Landeryds församling

En plats där livets frågor tas på allvar och där Jesus Kristus är centrum.

Församlingen firar gudstjänst igen

Fr o m 1 juni firar församlingen gudstjänst igen och vi får vara upp till 50 pers i våra kyrkor med angivna platser. Sommartiderna juni-aug ser ut så här:

Onsdagar 18.30 Veckomässa i S:t Hans kyrka
Söndagar 10.00 Högmässa i S:t Hans kyrka
Söndagar 18.00 Mässa med musik eller Sommarmusik i Landeryds kyrka

Om du scrollar ner hittar du öppettider, predikningar (t.o.m. 30 maj), kontaktinfo till präst och diakon om du behöver samtala med någon, sommarens TillTro med bl a bibelskola, en kalender mm.

Aktuell information finns också på församlingens anslagstavlor, på Facebooksidan, i appen Kyrkguiden samt i Corren.

Landeryds församling ligger i södra Linköping på gränsen mellan stad och land. Här bor ca 11 000 medlemmar i Svenska kyrkan som kan möta Gud och varandra bland annat i någon av våra två kyrkor, Landeryd och S:t Hans, eller i Hackeforsgården.

Högmässa firas i vanliga fall varje sön- och helgdag, kl 10 i Landeryds kyrka och kl 11 i S:t Hans kyrka. (Under juni-augusti gäller sommartiderna kl 18 i Landeryd och kl 10 i S:t Hans - men det kan komma att ändras på kort varsel). Grupper och mötesplatser för olika åldrar och intressen finns både i Ekholmen och i Hackefors. Många är engagerade på olika sätt och det finns alltid både plats för och behov av flera.