Linköpings domkyrkopastorat Besöksadress: Ågatan 40 , 58222 Linköping Postadress: Box 2037, 58002 Linköping Telefon: +46(13)205000 E-post till Linköpings domkyrkopastorat Webbplats

Landeryds församling

En plats där livets frågor tas på allvar och där Jesus Kristus är centrum.

Söndagen 7 april 18.00 firas en folkmusikmässa i S:t Hans kyrka med båda kyrkokörerna, instrumentalister, solister och dansare.

I välsignan och fröjd

Mässa, mat och mingel med biskop Martin med start kl 18.30.

Församlingsfest i S:t Hans 8 maj

Mässa, mat och mingel med biskop Martin med start kl 18.30. Samtal kring fokusfrågan: Hur kan församlingen vidareutveckla arbetet bland barn, ungdomar och familjer? Välkommen att dela kvällen med varandra! Anmäl dig gärna på en lista i S:t Hans eller Landeryds kyrka eller på Hackeforsgården, så blir det lättare att beräkna maten.

Landeryds församling ligger i södra Linköping på gränsen mellan stad och land. Här bor ca 11 000 medlemmar i Svenska kyrkan som kan möta Gud och varandra bland annat i någon av våra två kyrkor, Landeryd och S:t Hans, eller i Hackeforsgården.

Högmässa firas varje sön- och helgdag, kl 10 i Landeryds kyrka och kl 11 i S:t Hans kyrka. Grupper och mötesplatser för olika åldrar och intressen finns både i Ekholmen och i Hackefors. Många är engagerade på olika sätt och det finns alltid både plats för och behov av flera.