Julbak med barn
Foto: Magnus Aronson/Ikon

Barn och familj

Jesus sa: "Låt barnen vara och hindra dem inte från att komma hit till mig! Himmelriket tillhör sådana som de." Välkomna till öppet hus, barngrupper och körer i Landeryds församling!

Gammal och ung håller hand

Att mötas i kyrkan

I Landeryds församling vill vi att det ska vara en glädje att komma till kyrkan oavsett vem man är eller hur gammal man är. Vi tror att det är en rikedom att olika människor i olika åldrar möts.

Det finns ett bord längst ner i både S:t Hans kyrka och Landeryd kyrka med lite böcker och pussel samt möjligheten att rita en teckning för dig som har barn med dig till kyrkan.

Söndag med barn