Linköpings domkyrkopastorat Besöksadress: Ågatan 40 , 58222 Linköping Postadress: Box 2037, 58002 Linköping Telefon:+46(13)303500 E-post till Linköpings domkyrkopastorat

Barn och familj

Jesus sa: Låt barnen vara och hindra dem inte från att komma hit till mig! Himmelriket tillhör sådana som de.

Välkomna till söndagsskola, gudstjänster, juniorer, öppet hus och körer i Landeryds församling!

Information: Kim Malmström, vik pedagog, 013-30 38 16

Söndagsskola

I samband med högmässan i S:t Hans kyrka finns det söndagsskola för alla barn, varje söndag åtminstone under terminerna. I kapellet som ligger i anslutning till kyrkorummet samlar vi barnen för att läsa/berätta, be och sjunga tillsammans en stund. Vi slutar gudstjänsten tillsammans med föräldrarna i kyrkorummet. Det finns även ett bord längst ner i både S:t Hans kyrka och Landeryd kyrka med lite böcker och pussel samt möjligheten att rita en teckning för dig som har barn med dig. Information: Kim Malmström, vik pedagog, 013-30 38 16

Mötesplatser för vuxna med barn