Linköpings domkyrkopastorat Besöksadress: Ågatan 40 , 58222 Linköping Postadress: Box 2037, 58002 Linköping Telefon: +46(13)205000 E-post till Linköpings domkyrkopastorat Webbplats

Ungdom

Låt ingen se ner på dig för att du är ung, utan var en förebild för de troende i allt du säger och gör, i kärlek, tro och renhet

I församlingen arbetar vi på olika sätt med att ge ungdomar plats att växa som människor och upptäcka tron på Jesus Kristus. I ungdomsgrupp och konfirmation samlas många ungdomar i församlingen.

Nyfiken på Livet?

Varför finns jag till? Finns Gud? Vad ska jag göra med mitt liv? Duger jag? Vågar jag tro på kärleken? Kan man förlåta allt? Vad är meningen med livet? Vem är Jesus?

Konfirmandtiden är en upptäcktsresa där du kan finna många spännande skatter längs vägen. Du kan upptäcka vad den kristna tron kan betyda för dig och ditt liv.

I höst och vår kommer vi att ha tre veckogrupper - onsdagsgruppen i S:t Hans ojämna veckor, torsdagsgruppen i Hackeforsgården jämna veckor och torsdagsgruppen i Hackeforsgården ojämna veckor. I alla grupperna träffas vi mellan kl 18.00 och 20.30 och vi firar en kort gudstjänst kl 19. Våra konfirmandgrupper startar med en upptaktsträff söndag 4 september kl 18.00 i S:t Hans kyrka.

Har du frågor, kontakta prästen Lisa Kjellgren på tel 013-20 51 56

Kyrkans Unga Ålder fr 14 år

Svenska Kyrkans Unga är en öppen gemenskap av unga människor som vill upptäcka och dela kristen tro. Vi vill att ungdomarna är en naturlig del av den gudstjänstfirande församlingen.

Vi träffas i S:t Hans kyrka på onsdagar jämna veckor kl 18.00 med start i september. Vi pratar om livet och tron, fikar och umgås.

Information: Anita Ericsson, pedagog 20 51 65