Linköpings domkyrkopastorat Besöksadress: Ågatan 40 , 58222 Linköping Postadress: Box 2037, 58002 Linköping Telefon: +46(13)205000 E-post till Linköpings domkyrkopastorat Webbplats

Landeryds församlingshem

Ett gammalt hus i en äppelträdgård.

Landeryds gamla kyrkskola är sedan början av 1960-talet församlingshem och används mycket till olika samlingar - ofta dopfester, minnesstunder och bröllopsfester- i samband med gudstjänster i Landeryds kyrka. Då bokar man via pastorsexpeditionen.

Vill du hyra lokalen, som rymmer drygt 80 personer vid dukat bord, vid något annat tillfälle kontaktar du församlingsexpeditionen via epost Landeryds församling eller tfn 013-20 51 50.

Församlingshemmet ligger strax bortom Landeryds kyrka. Det går att parkera vid kyrkan och gå genom kyrkogården ner till församlingshemmet eller köra förbi kyrkan och svänga höger ner till församlingshemmet. Se vägbeskrivning till kyrkan.