Linköpings domkyrkopastorat Besöksadress: Ågatan 40 , 58222 Linköping Postadress: Box 2037, 58002 Linköping Telefon: +46(13)205000 E-post till Linköpings domkyrkopastorat

Landeryds församlingshem

Ett gammalt hus i en äppelträdgård

Landeryds gamla kyrkskola är sedan början av 1960-talet församlingshem och används mycket till olika samlingar - ofta dopfester, minnesstunder och bröllopsfester- i samband med gudstjänster i Landeryds kyrka. Då bokar man via pastorsexpeditionen.

(Tyvärr finns det inte möjlighet att hyra lokalen vid något annat tillfälle.)

Församlingshemmet ligger strax bortom Landeryds kyrka. Det går att parkera vid kyrkan och gå genom kyrkogården ner till församlingshemmet eller köra förbi kyrkan och svänga höger ner till församlingshemmet. Se vägbeskrivning till kyrkan.