Linköpings domkyrkopastorat Besöksadress: Ågatan 40 , 58222 Linköping Postadress: Box 2037, 58002 Linköping Telefon: +46(13)205000 E-post till Linköpings domkyrkopastorat

För dig som är en student eller ung vuxen.

Kyrkan på universitetet

Kyrkan på universitetet, studentprästerna och –pastorerna, finns på Campus Valla, Campus HU och Campus Norrköping och är ett samarbete mellan Svenska kyrkan och Frikyrkorna i Linköping och Norrköping.

Vi arbetar för att skapa mötesplatser för och med studenterna på Linköpings universitet (LiU). Rum och tid för samtal om liv och tro, om det som är både roligt och svårt och där vi hjälps åt att mötas över gränser, bejaka mångfald och bygga nätverk.

Vi strävar efter att vårt arbete skall präglas av öppenhet, omsorg, kritisk reflektion, samtal och handling. Vi arbetar mycket med samverkan, med de olika lokala församlingarna, grupper och människor av olika tro och tradition, Studenthälsan och Lika villkor på universitetet för att nämna några. Från och med hösten 2011 återfinns vi med ny logga - som visas på denna sida!

Studentpräst
Douglas Scott