Linköpings domkyrkopastorat Besöksadress: Ågatan 40 , 58222 Linköping Postadress: Box 2037, 58002 Linköping Telefon: +46(13)205000 E-post till Linköpings domkyrkopastorat

Boka dop

Om du vill boka dop och eventuell lokal för dopkalas kan du antingen boka här på webben, besöka oss, ringa eller mejla vår pastorsexpedition.

Välkommen att boka en tid för dop direkt här på webben

Välj kyrka och/eller datum och få upp lediga tider i kalendern. Välj en tid och fyll i uppgifter i formuläret som öppnas. Om ni önskar döpa fler på samma tid så fyller ni i namn och personnummer i rutan ”Övriga önskemål”. När bokningen skickats till oss, gör vi en avstämning innan vi skickar ut en definitiv bekräftelse. Det finns möjlighet att låna dopklänning. I de flesta fall finns det även möjlighet att låna lokal för dopkalas. Detta anges under respektive doptid i kalendern. Syns det inga tider i kalendern så beror det på att doptiderna redan är bokade. Det går att boka tid för dop senast 10 dagar innan doptillfället. Hittar ni ingen tid som passar så kontakta Pastorsexpeditionen.

Vid frågor kontakta oss på 013 - 20 59 00 eller linkoping.pastorsexpedition@svenskakyrkan.se

Alla personuppgifter behandlas enligt GDPR.

Kontakta pastorsexpeditionen

10.00-12.00 och 13.00-15.00

linkoping.pastorsexpedition@svenskakyrkan.se

Ågatan 40 i centrala Linköping

Teckenförklaring

När denna symbol visas vid en doptid så betyder det att man eventuellt får dela doptiden med en annan familj, dvs det erbjuds två dop i dopgudstjänsten.