Linköpings domkyrkopastorat Besöksadress: Ågatan 40 , 58222 Linköping Postadress: Box 2037, 58002 Linköping Telefon: +46(13)205000 E-post till Linköpings domkyrkopastorat

Boka dop

Om du vill boka dop och eventuell lokal för dopkalas kan du antingen boka här på webben, besöka oss, ringa eller mejla vår pastorsexpedition.

I vår bokningskalender kommer du kunna välja en eller flera av våra 12 kyrkor och se lediga doptider.

BOKA DOP HÄR

Tänk på att vara ute i god tid när du ska boka dop. Landeryds kyrka och Domkyrkan är våra mest populära kyrkor för dop, så där kan många tider vara bokade. Syns det inga tider i kalendern så beror det på att doptiderna redan är bokade.

Det går att boka tid för dop senast 7 dagar innan doptillfället.

Vi finns på Ågatan 40 i centrala Linköping.

Kontakta pastorsexpeditionen

10.00-12.00 och 13.00-15.00